Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeveszett velem a barátom, szakított is, probálom helyrehozni a dolgot, de nem tudom mi segítene, még beszélni se akar velem, Ti mit tennétek a helyemben?
Egy viszonylag pitiáner dolog miatt ütött ki a balhé, viszont régebben már szakitottunk 2 napra egy hasonló dolog miatt. Ő nagyon hirtelen haragú, ilyenkor csúnyán is beszél, azt moondja hagyjam békén őt nem érdekli a dolog..hiába próbálom hívni, nem veszi fel, csak a facebookon kommunikál velem, arra, hogy találkozzunk esélyem se lenne rávenni, pedig 14 hónapja vagyunk együtt (ezalatt az idő alatt volt pár kisebb nagyobb balhé)
Szerintetek mit csináljak, irjak neki folyamatosan, vagy hagyjam egy kicsit hátha lenyugszik? De félek, akkor még jobban eltávolodik tőlem.. Hiába próbálom megmagyarázni, csak még idegesebb lesz mert azt hiszi hülyének nézem és kamuzok (holott soha nem kamuztam)
nem akarom vele megcsalni, ő nem is az exem, sohasem jártunk, neki is van barátnője, csak jó barát, semmi több!
Fontos nekem, mert régen is sokat beszéltünk és a barátomon kívűl ő talán az az ember, akivel fiú létére is szinte bármit meg tudok beszélni..
Tényleg nem értem a barátodat, ha ez a Laci nem is az exed és sosem volt közötök egymáshoz, ráadásul még barátnője is van, akkor mi a gondja vele? A tulajdonának tekint és meg akarja szabni, hogy kivel tarthatsz kapcsolatot? Ez azért kicsit durva...
Még mindig azt mondom, hogy adj neki egy pár napot duzzogni, de közben te is gondold át, hogy valóban ilyen kapcsolatra van-e szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!