Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye párt találni egy 34 éves férfinak, aki szeretne hosszú távra partnert, de nem tervez gyereket?
Nem hiszem hogy el lennék késve a gyerekvállalással. Miért lenne az jobb ha hazudnék, hogy azt mondjam amit hallani akarnak?
Nem rendezkedtem be a "nyugdíjas" életre.
Figyelj.... tegyük fel most összejössz egy nővel.... leghamarabb mikor fogtok gyereket csinálni? Mire rendesen megismeritek egymást, elveszed stb, minimum 2-3 év. Honnan tudod mit akarsz majd 3 v több év múlva?
Szerintem tök felesleges így kijelentened előre, hogy "Te nem akarsz", ezzel csak elijeszted a másik nemet.
Ha van nőnek gyereke akkor ne foglalkozz vele, én se tenném!
De ha van egy csaj és azzal jön, a 2. randin, hogy gyereket akar, akkor világosítsd fel, hogy jó dolog az, csak nem eszik ilyen forrón a kását. Neki is érdeke, hogy olyantól legyen, akivel 1 család tudnak lenni és ahhoz meg kell ismerni a másikat. Magyarázd el neki szépen.
Lehet 3 év múlva neked is megváltozik a véleményed, de ha nem akkor szuverén jogod lelépni. Ennyi.
Volt barátnőd az elmúlt pár évben huzamosabb ideig? Akiről azt érezted, hogy ő az igazi másik feled? (A leírás alapján valószínűleg nem), így honnan tudod, hogy ha lenne, akkor a megváltozott körülmények mellett is ugyanígy gondolnád???
(Ahogy az egyik előttemszóló ember írta, egy normális ember gyereket akar egy idő után attól akit párjának érez a szó legtágabb értelmében)
Te most komolyan azt számolgatod, hogy lehet 56 évesen már elpatkolsz vagy csak én olvasok valamit félre?
Az élet nem forgatókönyv szerint működik, semmi se ideális! De ha ilyen felesleges feltételezésekkel tűzdeled meg a gondolkodásod, akkor csak a saját dolgodat nehezíted meg (feleslegesen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!