Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakítanál kapcsolatot valakivel, ha neonáci?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:22
"mi pont ezért jöttünk össze és jártunk 4 évet 20L"
Le a kalappal előttetek... Igazán büszkék lehettek magatokra! Emberiességből jelesre vizsgáztatok mindketten! Bele sem merek gondolni, hogy a gyerekeitekből milyen felnőttek lennének...
Ha találnék egy ilyen lányt biztosan nem lenne kizáró ok. Sőt... szerintem kifejezetten tetszene is, de eddig még nem hozott össze a sors ilyen lányokkal.
24F
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:48
"Egyébként a kérdésedet már továbbítottam a Simon Wiesenthal Központnak!"
Gratulálok! :/
Érdekes lenne, ha egy ilyen párkapcsolatból mondjuk egy olyan fiú születne, aki saját neméhez vonzódik, és egy olyan lány, aki roma férjet talál magának.
Nem csak a neonácikkal van gondom, hanem a szélsőséges gondolatokkal úgy általában. Nem jönnénk ki egymással, ő sem akarna engem, hát miért lennék ezért szűklátókörű?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:56
"10:39 És még a neonácik gyűlölködnek :)"
Magyarázd el kérlek, a válaszomnak pontosan melyik része volt gyűlölködés? Nálam az számít gyűlölködésnek, amit a kedvenc pártotok úgy általában a zsidókkal kapcsolatban elő szokott adni. Tudom, hogy itt néhányan azt szeretnétek, de ne álmodozzatok arról, hogy valaha is el fogom felejteni, hogy mit műveltetek a fajtámmal 1944-ben... Sajnálom, amíg lélegzem ez nem fog menni! Mivel ti vagytok a többség, így megtehetitek, hogy állami szintre emelve is ezeket a nézeteket képviselitek, de tudnotok kell, hogy abban az esetben csúnyábban el fogtok szigetelődni, mint a Dél-afrikai Köztársaság az apartheid rendszer végén! Nem kell részleteznem, hogy ez mivel járna: kereskedelmi embargók, gazdasági nyomásgyakorlás, stb. Veszélyes játékok ezek a mai világban. Érdemes átgondolni, hogy megérné-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!