Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakítanál kapcsolatot valakivel, ha neonáci?
Figyelt kérdés
Mondjuk van egy lány/fiú, aki tök bejön, de neonáci. Kezdenél vele, vagy ez kizáró tényező lenne nálad? Vagy inkább vonzana? Nemet meg kort is lécci! Pártpolitikát meg a többi s.zart hagyjuk ki.2011. okt. 23. 00:52
11/47 anonim válasza:
Nem. Ő se járna velem. "Árja" vagyok és a cigányokat se szeretem különösebben, de kb. ennyi lenne az egyezés köztünk, vannak zsidó és meleg barátaim, ráadásul elég feminista vagyok és a neonácik meg konzervatívabbak szoktak lenni.
12/47 anonim válasza:
Magával az elvvel egyetértek,de egész nap ezt hallgatni fárasztó lenne.
Ha a tettek embere lenne akkor talán,de a legtöbb ilyen gondolkodású ember csak sima szájtépő,elégedetlenkedő.
13/47 anonim válasza:
Ha ilyen fehér-cipőfűzős, női skinhead, 1 bites bohóc, kizáró tényező lenne.
Ellenben, ha külsőre nem lehetne megmondani, csak szellemiségében lenne az, akkor érdekelne, hogy miért vált ilyenné. Nem lenne kizáró ok.
26/F
14/47 anonim válasza:
Azt hiszem ő dobna, mert én túl liberális szellemiségű vagyok.
23/L
15/47 loverbitch válasza:
Neonácival ne kezdj! A rasszizmus sem igazán elfogadható. Bár a Te beállítottságod is számít. Saját példám okán tudom, hogy nagyon nem szerettem, amikor a gyerekeim előtt tett hasonló megjegyzéseket az apjuk. Ebbe, ha belegondolsz, hogy majd hasonló helyzetben mit éreznél, tudni fogod a választ. Üdv: l.
17/47 anonim válasza:
Miért ne? Sokkal normálisabbak, mint a libsik v komcsik.
18/47 anonim válasza:
Nem a politikai nézet határozza meg a párkapcsolatot, hanem a kölcsönös elfogadás és nem megváltoztatni akarás.
19/47 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy maga a kérdező a neonáci és ez egy közvélemény kutatás! 19/F
20/47 anonim válasza:
Egyébként a kérdésedet már továbbítottam a Simon Wiesenthal Központnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!