Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenlegi párommal nem bírom a tempót. Mit tehetné (n) k?
Jelenlegi párommal nem rég jöttünk össze, mondhatni csak most kezdünk összecsiszolódni az ágyban is, de egyszerűen elkeseredek olykor. Többnyire eddig csak olyan srácokkal hozott össze a sors, akikkel egy szeretkezés tartott max 10 percig (maga az aktus), majd bevágtuk a szunyát és kész. Ehhez képest ő fél óránál alább nem adja, amihez én sajnos nagyon nem vagyok hozzászokva. Nagyon jó vele, ezzel nincs probléma, elég gyorsan elmegyek, de utána valahogy képtelen vagyok ráhangolódni és folytatni hátha egy második orgazmus is összejön... Egy idő után fájdalmassá válik és elkezdek kattogni, ami által persze élvezhetetlenné válik az egész. Iszonyatosan rosszul érzem magamat ilyenkor. Próbáltam utána szájjal "befejezni" neki, de úgy látszik ebben sem vagyok elég jó, mert előbb zsibbadtam totál le, minthogy ő elélvezett volna.
Méretekkel is megvan rendesen áldva, ami szintén kicsit szokatlan számomra. Megrémiszt a helyzet, pedig nem vagyok már kislány. Iszonyatosan figyelmes az ágyban, mindent megtesz a párom, hogy élvezzem azt, amit csinál, volt hogy zokszó nélkül abbahagyta az egészet anélkül hogy ő elment volna (ezután is próbáltam kielégíteni szájjal, de nem ment), viszont nekem rosszul esik, hogy nem tudom neki megadni azt, amiről azt hittem hogy már "csuklóból megy"... :(
Hozzá lehet ehhez szokni? Bele lehet jönni? Összecsiszolódhatunk ilyen téren vagy ez már így marad? :(
ma 22:53
De a kérdező azt írta, hogy miután elmegy, sokszor fájdalmas neki a szex- és ez elég gyakori jelenség nőknél. Mondjuk nekem még csak csiklói orgazmusom volt, de annál is azt érzem, hogy egy pont után már fájdalmas, mert túlérzékeny a csiklóm. És a barátom ugyanígy van egy menet után, ezért nem jött még soha össze kettő.
A módszer, amit írtál, jó lehet, csak azt mondom, hogy ha valakinek fáj az aktus, akkor hiába akarja, hiába nem görcsöl semmin és csak élvezné, nem fogja tudni élvezni...
Ezért kéne szerintem azon munkálkodni, hogy a kérdező később élvezzen el, a srác pedig hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!