Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit híztál/fogytál mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit híztál/fogytál mióta együtt vagy a pároddal?

Figyelt kérdés
Kg-ot írjatok, meg hogy mennyi ideje vagytok együtt és mi lehet az oka. Köszi!
2011. okt. 22. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
két éve vagyunk együtt én(fiú) kb. 7-et, a lány kb. 15-öt. De újabban elkezdett zavarni minket (nem a másiké, mindenkit a sajátja), talán jövőre el is kezdünk dolgozni rajta...
2011. okt. 22. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Én eddig egyszer híztam 10kilót fog.gátlótól(az első 2-3hónapban,akkor voltunk együtt 2hónapja mikor elkezdtem szedni),le is ment amint abbahagytam úgy 3-4hónap alatt...(plusz 1 kosárméret és 1 számbeli mérettel is nagyobb voltam melltartóügyileg).Ez volt az egyetlen eset,mert új fog.gátlót kaptam.Az előbbiektől sosem híztam,más kapcsolataimban sem,sőt inkább csak fogytam.
2011. okt. 22. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Híztam 6 kilót ( terhesség) most meg fogytam 7-et (: Nagyon jól érzem magam a kapcsolatunkban, de attól még nem akarom magam elhagyni.
2011. okt. 22. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Az első 2 évben nem változott semmit a súlyom, a 2. kettőben pedig híztam kb 3 kilót, de ez inkább attól van, hogy elkerültünk otthonról és hét közben nem eszek rendszeresen, hétvégén meg telezabálom magam :D

A párom viszont majdnem 10 kilót leadott az elmúlt 1 évben, mert már elég sok felesleg volt rajta (12 éves sportolást hagyott abba, mikor 1,5 éve voltunk együtt), én pedig féltettem az egészségét, így megbeszéltem vele, hogy fogynia kéne. Szerencsére ő is rájött, hogy nem tartható az állapota, újra rendszeres sportba kezdett és odafigyelt az étkezésére, aminek meg is lett az eredménye, és most Ő is sokkal jobban érzi magát a bőrében. Most már ott tart, hogy ha visszahízik 1 kilót, akkor már panaszkodik, hogy nem érzi jól magát.

Ha nehéz lenne valakinek a 2+2 - 4 éve vagyunk együtt :D

20/L-22/F

2011. okt. 22. 22:42
 15/15 anonim ***** válasza:
két éve vagyunk együtt és fogytam 5 kg-t aztán hiztam tizet aztán megint fogytam 5 öt :D
2011. okt. 23. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!