Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lépjek? Régóta tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek? Régóta tetszik, és szerintem én is neki.

Figyelt kérdés
14éves vagyok teccik egy lány már elég régóta. MSN-en naponta beszélünk késő estig, jól elvagyunk, de mikor randi rahívom mindig kitalál vmit. városi ünnepségen pl azt mondta h a tesójáékkal lesz, mikor elhívom fagyizni akkor füvet nyír. stb egyszer haza kisíértem de nem volt semmi különös. És ma mondta hogy vmi miatt bánatos de nem mondta meg mi miatt. Miattam lenne?
2009. máj. 3. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van, csak fél az első randitól, ezért nehezen akar belemenni/még készül rá.

Ha nincs szerencséd, akkor nem akar megbántani az egyszerű "nem"-el, hanem mindig keres valami kifogást.

Azt, hogy bánatos, most így hirtelen bármi miatt lehet.

Amit tanácsolok: kérdezd meg tőle úgy, hogy "lenne kedved elmenni valahova?" vagy "örülnél neki, ha egyik hétvégén/hétköznap elmennénk valahova?". A "valahova" helyett mondhatsz konkrétumot ( cukrászda, kocsma, séta, túra akármi ), de fontos, hogy arra irányuljon a kérdésed, hogy valóban szeretne e eljönni veled. Aztán ha akar, akkor valószínűleg csak félénk, ha viszont nem örül(ne) neki akkor állj tovább.

Jobb megtudni amint lehet - sokszor éreztem utólag egy "nem" után elfecséreltnek az időt.

A legjobbakat!

Sárky

2009. máj. 3. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valóban fél az első randitól,de az is benne lehet,hogy ő tényleg csak barát akar lenni,de éppen ezt nem tudja hogy elmondani.Így inkább kitalál más elfoglaltságot.De ez is csak ideig-óráig működik.És reméljük,inkább csak fél az első randitól. :) Mindenesetre sok sikert és ne add fel!! :)

Nisa

2009. máj. 4. 09:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

Mindenesetre ma elmondom neki h én mit is szeretnék, és majd lessz vhogy! :D

2009. máj. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!