Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek? Régóta tetszik, és szerintem én is neki.

Ha szerencséd van, csak fél az első randitól, ezért nehezen akar belemenni/még készül rá.
Ha nincs szerencséd, akkor nem akar megbántani az egyszerű "nem"-el, hanem mindig keres valami kifogást.
Azt, hogy bánatos, most így hirtelen bármi miatt lehet.
Amit tanácsolok: kérdezd meg tőle úgy, hogy "lenne kedved elmenni valahova?" vagy "örülnél neki, ha egyik hétvégén/hétköznap elmennénk valahova?". A "valahova" helyett mondhatsz konkrétumot ( cukrászda, kocsma, séta, túra akármi ), de fontos, hogy arra irányuljon a kérdésed, hogy valóban szeretne e eljönni veled. Aztán ha akar, akkor valószínűleg csak félénk, ha viszont nem örül(ne) neki akkor állj tovább.
Jobb megtudni amint lehet - sokszor éreztem utólag egy "nem" után elfecséreltnek az időt.
A legjobbakat!
Sárky

Lehet valóban fél az első randitól,de az is benne lehet,hogy ő tényleg csak barát akar lenni,de éppen ezt nem tudja hogy elmondani.Így inkább kitalál más elfoglaltságot.De ez is csak ideig-óráig működik.És reméljük,inkább csak fél az első randitól. :) Mindenesetre sok sikert és ne add fel!! :)
Nisa
Köszönöm a válaszokat! :D
Mindenesetre ma elmondom neki h én mit is szeretnék, és majd lessz vhogy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!