Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy egy lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy egy lány és szerintem én is neki. Mit tegyek, mt lépjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves fiú vagyok és elszorúl a szívem mikor körbenézek a barátaimon, mindenkinek van valakije, csak nekem nincs... Nem piszkálnak vele, sőt, képzeljétek még segítő készek is. :) Eddig minden próbálkozásom balúl sűlt el, viszont 4 lány is érdeklődött irántam, az eggyikkel nagyon jóba lettünk de ő többett akart, én viszont nem. Kiszemeltem egy velem egykorú, jú húsban lévő lány(nem szeretem a túl sovány lányokat) aki a könyvtárban dolgozik. Amikor bemegyek mindig köszön nekem és ha már előre tudja miért jöttem rögtön odanyújtja a könyveket. Egy szó mint száz, tényleg jóban vagyunk, a szünetekben is szoktunk találkozni. A kérdésem: Mit tegyek hogy jobban érdeklődjön irántam? Hogyan kezdjem a dolgokat? Mert tényleg nagyon tetszik nekem! :,(

2009. nov. 20. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Van szád, kezdj el beszélgetni vele és majd kialakul.
2009. nov. 20. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
kérdezd meg lenne e kedve nagyszünetben lemenni veled a büfébe mondjuk egy üditőre vagy valami:)
2009. nov. 20. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Kérd a tanácsát - könyvekkel kapcsolatban

Pl. Olvastad a kámaszútrát, és sajnos nincs akivel ki tudnád próbálni - fordított gyertya brazil módra póz-, nem tudna-e javasolni valami jó húsos macát partnernek?:)

2009. nov. 20. 12:38
 4/5 thedani ***** válasza:

Valószínűleg te is tetszel neki, szóval hívd el valahová. Először csak egy italra. Közben beszélgettek és megismeritek egymást. Utána ha összeilletek akkor már sínen van minden. Az erő vezesse a kezed, Luke :)

21\F V.Dániel

2009. nov. 20. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Ami még fontos hogy az ő barátnője azt mondta nekem kb két hete hogy jelenleg nincs senkije és vár egy fiúra. Vagyis ez pont jól jöhet nekem a kiszemelt lánynál. :)
2009. nov. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!