Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha az exetek bejelentené hogy gyereket vár?
Érdekes kérdés... Mindenek előtt jelentsd ki, hogy bizonyítsa be az igazát. Azaz, hogy tényleg tiéd a gyerek.
Ha igen, akkor két lehetőséged van. Vagy tényleg nem foglalkozol vele, mert te nem akartad, és egyébként is, a lány megmondta, semmi közöd nincs hozzá. Akkor pedig miért görcsölj miatta?
Másrészről viszont mégis csak egy élőlényről beszélünk, egy gyerekről, a Te gyerekedről. Ott kellene lenned mellette, hiszen szüksége lesz egy apára. Támogatnod kellene, segítened, igen, a volt barátnődet is, mert együtt hoztátok össze. Ez viszont elkötelezettséget jelent.
Véletlenül nem ő az exnőd?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"Mondtam neki ebbe nekem is van bele szólásom erre közölte,hogy semmi közöm hozzá!"
Rendben. Ha majd elkezd követelőzni, hogy gyerektartás meg k.rva anyja, akkor te is mondd azt, hogy semmi közöd hozzá. Még ha terhes is, semmi bizonyíték nincs arra, hogy a tiéd a kölyök. Lehet, hogy félrekefélt már akkor, ha együtt voltatok. Ha valamit akar, akkor azt neki kell bizonyítania, egy DNS vizsgálat pedig nem öt forintba kerül.
16:35
nem hiszem hogy ő lenne!Nem szokott a gyakorin fenn lenni!
18:08
100%-ék hogy az enyém :( Nem kavart mással míg velem járt!Ezt ezer százalékra tudom!
De igazad van akkor ne is követelődzön semmi dologban ha megszületik a baba.Én látni se akarom azt a gyereket!
Látni se akarod azt a gyereket?
Ekkora nagy áll@atot még nem láttam.. Úristen.. Az a szegény kicsi baba nem tehet semmiről!!!
Különösen nem arról hogy ekkora nagy b@rom az apja és az anyjának sem lehet sokkal több esze!
Ember, a saját gyerekedről beszélsz!!
Mi van azzal, hogy fontos a család? A saját gyereked neked nem tartozik a családba? Csak az anyád?
Úristen... Szegény ártatlan kis pici. Még meg se született de te már látni sem akarod. Hogy lehet valaki ilyen szívtelen? Aztán majd ha felnő 20 éves lesz, te meg már idős, akkor jó lenne ha segítene, mi? Bár tudom, te nem tudsz addig gondolkodni, hogy mi lesz 20 év múlva, de hidd el, egyszer még nagyon fog hiányozni, és jó lenne bepótolni mindent a saját fiaddal/lányoddal, szeretnéd majd megismerni őt, és nem lesz addigra senkid. Kár, hogy akkor már késő lesz. De te meg is érdemled a sorsodat.
Jaj szegény kisbaba, mindjárt sírok.
Ha pedig valaki nem akar gyereket, de egy hülye nő mégis felcsináltatja magát és meg akarja tartani, akkor nehogy már jóképet kelljen vágni a dologhoz.
20 év múlva? Miért szerinted a gyerekek csak azért vannak, hogy időskori ápolók legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!