Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha az exetek bejelentené hogy gyereket vár?
Mi az, hogy ebbe neked is van beleszólásod????
Nem a te testedben turkálnak és roppantanak össze egy miniatűr életet, hanem az övében!!!
ÉS mit gondolsz, kit fog ez egy életre lelkileg megnyomorítani?? hát nem téged, az biztos... -.-"
Attól még, hogy terhes nem kell újra összejönnötök.
Ha tényleg a tiéd, akkor csak egyet tehetsz: TÁMOGATOD.
Egy gyerek nem olyan, mint az exed egy tárgya, amit ha szakítottatok kihajítasz a szemétre.
14:43
azért ne szülje meg, ha nincsenek együtt, mert így is annyi csonka család él, minek eleve úgy szülni egy gyereket, hogy nincs apja? hiába gondoskodna róla az apa, egy vasárnapi apuka kvára nem ugyanaz, mint amikor együtt élnek a szülők. hidd el, én tudom legjobban. egy apa igenis nagyon fontos, hogy bent legyen a gyerek életében, és ne kényszerből, hanem mert ő is akarja a gyereket!
Szakítottatok? -Igen
Akarod a gyereket? -Valószínűleg nem.
Én valami számító játszmafélét érzek a levegőben...
azért már nem 1990-et írunk. a mai modern módszerekkel elég kicsi az esélye, hogy nem lehet gyereke valakinek abortusz után. plusz ott van az in vitro technika is.
amúgy meg előbb kéne gondolkozni. védekezni kéne, ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!