Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj (ez)? Van egy barátnőm igen ő "párom". Egy főiskolára járunk. Az van hogy ő sokkal jobban azaz többet kívánja a szexet (napi kétszer-háromszor), .

Figyelt kérdés

nálunk is meg van a szinte minden napi fél estét párnacsata és az amúgy szerinte is több mint egy "kaland" a suliban. De miért lenne baj bárkinek is hogy neki diszkréten, van egy pár "pasija"? Persze főleg az "exei" tudom főleg irigységből és etc. Támadnak ez miatt. Érdekes amikor kefélték még a csajom nem sajnáltak. ;) - Mondjuk soha nem is igen kellet miért nők és szex téren engem. )

Nem tudom miért baj ez bárkinek. Ha te tudod hogy tényleg baj valamiért írd meg! (Nem az alaptalan előítéletekre vagyok kíváncsi.) És nem kavart más pasijával. ....

2011. okt. 22. 00:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:

Gyerekek, ne akadjatok már ki hogy felsőoktatásra jár.

Járhat Ő akárhova, elvégezni 10 év alatt sem fogja.

Bár reálszak... Még mezőgazdász is lehet...

2011. nov. 11. 20:32
 42/72 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 20:02

Öt szóban jó lesz? Csak idősebb korban differenciálódó tevékenységek.

2011. nov. 11. 20:46
 43/72 A kérdező kommentje:
ma 20:32 ;) Csak rektorival lehet igaz, de egy-egy szemeszterrel előrébb vagyok több tárgyból mint amúgy lehetséges lenne. Adót szemeszterben teszem le a követelmény tanegységeket. ;) Úgy hogy nagyon mellé nyúltál. De ez tipikus a kötekedőknél, akik a válaszra rá sem bagóznak.
2011. nov. 11. 20:50
 44/72 A kérdező kommentje:

Adót szemeszterben teszem le a követelmény tanegységeket.*

Adót szemeszterben teszem le a követelmény tanegységeket is.

2011. nov. 11. 20:50
 45/72 anonim ***** válasza:
Adót = adott
2011. nov. 11. 21:02
 46/72 anonim ***** válasza:

kérdező#42-re:

Akkor visszatérek, hogy ez nagyon nagy baj, sőt betegség.

És minél, tovább ebben élsz, annál nehezebben gyógyulsz meg.

Mi az, hogy idősebb korban differenciálódó?? Ha fiatal, ~20-25 éves nem tudja [elvben] mi az a szexualitás, ott valami nagyon nagy baj van. Szétválaszthatatlanul összemosódik benne az ürítéssel és a lepedőakrobatikával, tornával? Akkor még nem volt szerelmes. De, ha ez egy ideig így megy: el is zárhatja magát attól! Kiég, és undorral fordulnak el tőle az emberek, nem tud a másikra figyelni, nem tud SZERETNI: És egy bábuval, tárggyal tornázik, ürít. És akkor soha-soha meg nem tudja, mi a szerelem, aminek része a szexualitás. Aki nem tud differenciát tenni, egy vizelés és egy szexuális együttlét közt?

Aki nem vette észre, hogy a szexualitás egy MÁSIK EMBERHEZ való kapcsolódás? Szeretetben? Annak holt a lelke.

Ébresztő

2011. nov. 11. 21:48
 47/72 A kérdező kommentje:

Adót = adott

Nyilván ezt még én sem vétem el amúgy, de ha tovább idegeltek itt ezzel a nyelvtan tanári off-olással. még a végén le is ;) - > "hüjézlek" <- ;) titeket. ;)!

Ha nem b@szogatnak még a szépek a lambdáim is, úgy hogy ne "aggódjatok" itt feleslegesen!

2011. nov. 12. 00:57
 48/72 anonim ***** válasza:
Most mindenféle b@szogatás nélkül. Te magyar születésű vagy? Magyar az anyanyelved? Mert tényleg olyan mintha törnéd a magyart.
2011. nov. 12. 01:14
 49/72 A kérdező kommentje:

tegnap 21:48

Tudod mit volt kamasz szerelem, fiatalkori szexualitás szerelemmel is már az életemben, és most fiatal felnőttként egyetemistaként, viszont reál agyal elég gyakorlatias vagyok. Tény a barátnőm nimfómán, sőt egy kicsit amúgy is mániás (bipolár) és "gyógyult" bordeline. De most ezek után, pont azon akadjak ki, hogy ő is olyan mint a nőknek több mint a 2/3-nak ebben a korban, vannak időszakosan szeretői? Jó azok egy-két éjszakások általában és ritkán, bár nem tudom az mivel jobb. Sőt. És én legalább tudom, és kérdezhetem mi merre hány kilométer.

A nők 70+% lép félre a pasiknak meg harmada. Az inkább kevesebb mint harmad (is) jóval aktívabb, és itt van még az is, aki mint az én kedvesemnél, azon túl kereset/vagyis inkább találja meg a kalandot. Egy valakinek/valakiknek lehet megalázó ma már csak az élet vitelünk, de ők nem hiszem hogy így élnék meg, a kalandozó idegenben járóknak. Ha mégis elszeretnék, még így is a párom, akkor meg vigyék. ;) Tényleg nincs mit tenni. De nem így lesz. Egyszerűen tudom.

2011. nov. 12. 01:17
 50/72 A kérdező kommentje:

Ja és szándékosan nem írtam/máshogy írtam. Ő főiskolai szakra én egyetemire járok. De ha már lambdáztam akkor ha akartok nyomozatok! ;)

Egy főiskolára járunk.* Egy reál egyetemre járunk, én egyetemi szakra, és ő főiskolai szakra. Elég sok infó. De talán csak diszkrétek lesztek. ;)

2011. nov. 12. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!