Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasi ennyire szemét?
Pár éve látásból ismerek egy pasit akivel egy helyen élek.
Megszerezte a számom többször keresett smseztünk majd mindig eltűnt... és kb 1 hónap után ismét felbukkant.
Nincs barátnője, sőt komolya kapcsolata 2007 óta nem volt, előtte nem tudom, én azóta ismerem. Elmondása szerint nincs ideje rá.
Imét felkeresett, smseket küldött és meghívott magához tegnap délelőtt egy italra... Én hülye elmentem, mert tényleg azt hittem hogy ismerkedni akar.
Beszélgettünk, aztán megcsókolt... rendesen egymásra hangolódtunk, de nem akaram vele lefeküdni ( épp megvan )
de aért örömet szereztem neki...
Utánna még nagyon jól elvoltunk, és azóta nem keres, írtam neki, nem válaszol...
Pont belőle nem néztem ki hogy olyan mint a többi 35 éves azt hittem kicsit komolyabb ember.
Mit kellene tennem? Olyan szinten be tudnék neki olvasni....
Szerintem írjál neki smst hogy úgy átmennél őt leápolni meg ilyenek ,majd amikor átmész akkor úgy ráharapsz neki hogy mentőt kelljen hívni a pénisze miatt!!!Szerintem ez alegjobb!!
de Te is egy picit könnyűvérű voltál az első randin...Ilyen nőket egyáltalán nem szeretem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!