Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy pasi ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy pasi ennyire szemét?

Figyelt kérdés

Pár éve látásból ismerek egy pasit akivel egy helyen élek.

Megszerezte a számom többször keresett smseztünk majd mindig eltűnt... és kb 1 hónap után ismét felbukkant.

Nincs barátnője, sőt komolya kapcsolata 2007 óta nem volt, előtte nem tudom, én azóta ismerem. Elmondása szerint nincs ideje rá.

Imét felkeresett, smseket küldött és meghívott magához tegnap délelőtt egy italra... Én hülye elmentem, mert tényleg azt hittem hogy ismerkedni akar.

Beszélgettünk, aztán megcsókolt... rendesen egymásra hangolódtunk, de nem akaram vele lefeküdni ( épp megvan )

de aért örömet szereztem neki...

Utánna még nagyon jól elvoltunk, és azóta nem keres, írtam neki, nem válaszol...

Pont belőle nem néztem ki hogy olyan mint a többi 35 éves azt hittem kicsit komolyabb ember.

Mit kellene tennem? Olyan szinten be tudnék neki olvasni....

2011. okt. 20. 08:12
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
51%
Annyiban a lány mellé állnék, hogy azért felvehetné a telefont és az SMS-re válaszolhatna, ha már hagyta, hogy leszopja.
2011. okt. 20. 09:11
 12/42 Alex Lion ***** válasza:
65%
Ez a női logika... Ha te elmész első randira, és máris rácuppansz a farkára, akkor szerinted te úgy viselkedsz mint aki komoly kapcsolatot akar?! Mert szerintem ez a magatartás nem azt tükrözi! Az a baj veletek -nőkkel- hogy nem arról küldtök jeleket a férfiaknak amit szeretnétek, hanem valami teljesen másról... -.- Nem törvényszerű -szerintem- az hogy már ha egymásrahangolódtok akkor rögtön sex/cumizás/nyalás legyen a vége...
2011. okt. 20. 09:20
 13/42 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igazatok van , valahol érzem... De egy normális 35 éves férfi akkor ezt miért nem képes az elején megmondani, vagy miért nem képes utólag megírni??
2011. okt. 20. 09:25
 14/42 napietus ***** válasza:
66%
mit mondott volna? hogy "ne sz*pj le, mert ilyet első randin a ribancok csinálnak"? hát a te eszed hol volt? és most mit mondana? "ne haragudj, de nem szeretnék krvát barátőnek"? mert valószínűleg ez az őszinte igazság. hazudni nem akar, és megbántani sem. lehetne diplomatikusabb, ez tény. de ez rajtad mit segítene?
2011. okt. 20. 09:28
 15/42 anonim ***** válasza:
71%

mit mondjon meg az elején? hogy figyu ha első talinál lecumizol akkor annyi?

ilyet senki sem fog mondani, az esetből rájött hogy te milyen is vagy.

2011. okt. 20. 09:29
 16/42 anonim ***** válasza:
73%

Meglepnek az egyöntetű válaszok. Itt nem csak arról van szó, hogy ha leszopta első alkalommal, akkor ne várja, hogy hosszútávra tervezzen vele. Hanem arról, hogy arra van-e vér a farkában, hogy ezt meg is mondja és felvállalja. Ne mondjátok, hogy aki első randin megfekszik, vagy leszopja a srácot, az arra sem méltó, hogy kapjon egy válasz smsm-t.

Kérdező: Ne foglalkozz vele, egyértelmű a helyzet, hogy csak ennyit akar/t. Tanulj a hibádból.

2011. okt. 20. 09:34
 17/42 A kérdező kommentje:

Egyre jobban elkeseredek amikor olvasom a hozzászólásokat. Tudom, hogy nem kellett volna, de ő esett nekem, először csókok, símogítás, le akart fektetni, nem akartam mondtam neki, a kezem a farkához tette, letolta nadrágját, a fejem pedig oda vezette.... TUDOM nem kellett volna hagynom, de én tényleg azt hittem, hogy lehet valami a dologból. És attól féltem ha így felhúzva itthagyom nem keres többet.

Erre tessék, így sem...

2011. okt. 20. 09:58
 18/42 anonim ***** válasza:
79%

Nos egyrészt, hogy ki milyen szemét vagy nem szemét ez nagyon nem korfüggő... Tehát ne azon akadj fel , hogy 35 éves és ezért milyen hanem egyszerűen csak milyen..

Egyébként tudok egy nagyon vicces ellenpéldát mondani neked..:)

Egy nagyon kedves barátnőm pár nap után randizott egy sráccal és nincs rá jobb szó egy óra után leszopta a parkban..:) És most házasok és van egy gyönyörű gyermekük..:)

No fel a fejjel kisasszony:) És nézz előre:))

30/F

2011. okt. 20. 10:06
 19/42 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a bíztatást :)... de sajnos ez rajtam nem segít..

Gondolom az ismerősöd az akció után válaszolt a csajnak...

Csak az bosszant, hogy amikor elválltunk, akkor sem érződött rajta, hogy milyen, nem gondoltam volna, hogy megint fogja magát és "eltűnik"

Egyszerűen nem értem...

Azt mondta egyszer, hogy a munkjáa miatt nincs senkije, mert egyszerűen nincs rá ideje. Ezt valahol meg is értem 2 város között ingázik, 2 nap itt, 2 nap ott.

És egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ő is ilyen. Sok pasi ismerősöm van, sőt van egy jóbarátom aki több p... fogott mint kilincset, jó megjelenésű, jó humorú, mondhatni jóképű, jó állással, vezető pozicióban, ráadásul zenész... Tudom hogy döglenek érte a nők, és hogy mennyire kihasználja őket, és még meg is osztja velem.

Nos vele ellentétben ez a pasi abszolút nem olyan jóképű, rendőr, visszahúzódó, szerény. Ezért is csalódtam benne akkorát.

2011. okt. 20. 10:32
 20/42 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha az első találkán meg tudnálak sz*patni onnantól engem se izgatnál különösen
2011. okt. 20. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!