Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szerelmes és jól megvannak a párjával fel sem merül benne hogy szakítanának bármikor is?
Figyelt kérdés
tehát azt szeretnék és gondolják,remélik hogy örökre együtt maradnak? vagy így csak egy naív ember gondolkozik?2011. okt. 19. 18:28
1/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a barátomat, REMÉLEM, hogy még jóóóó sokáig együtt maradunk, de én úgy vélem benne van a pakliban, hogy talán évek múltán felléphet olyan gond-változás-probléma, ami miatt elhidegülünk egymástól, esetleg csak egyikőnk a másiktól, és emiatt szétmegyünk.
Ez lehetséges, de én nem erre akarok gondolni, mert akkor képtelen lennék élvezni azt, ami most van. :)
20L
2/4 A kérdező kommentje:
de jó:) köszi a választ és sok boldogságot:)
2011. okt. 19. 18:35
3/4 anonim válasza:
Szerelmesek vagyunk, évek óta együtt,közösen alakítjuk és tervezzük a jövőt. De ennek ellenére sajna benne van a pakliban,hogy évek múlva valami történik. Ezért én azt mondom egy kapcsolatért igenis minden nap tenni kell és nem csak örülni, hogy hurrá együtt vagyunk.
4/4 anonim válasza:
mi is együtt tervezzük a jövőt , de néha eszembe jut h mi lenne velem /velünk ha szétmennénk . mivel még most nincs rá olyan különösebb ok,bármikor felmerülhet :S de reméllem ilyen nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!