Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Mi van velem? Lehet, hogy bele szerettem?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdtünk el beszélgetni és 2szer találkoztunk egy sráccal. nagyon sok minden megfogott benne. De tegnap amikor találkoztunk olyan kedvetlen voltam és semmi sem volt jó amit csinált, hogy annyira megbántottam, hogy nem is akar velem beszélni. Azóta nagyon hiányzik és annyira sajnálom, hogy ennyire megbántottam. Egy dolog a fogai nem tetszenek benne mert rosszak és ez az egy zavar csak. Egyébként nagyon megkedveltem és most olyan furcsa érzésem van! Mit tegyek?
2009. máj. 2. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

mi baj a fogával ?! szerintem te se vagy tökéletes,ha valami megfogott benne kérj bocánatot minél előbb

máskülönben csak egy átlagos fiúról beszélnél de neked ő nem átlagos

2009. máj. 2. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Nehogy a fogai miatt ne járj vele...ha ennyire kedveled!Nme lehet mindenkinek sem tökéletes fogazata!Ha kicsit ferdék sebaj!
2009. máj. 2. 22:51
 3/11 A kérdező kommentje:
De nem csak ferdék a fogai. És ha csak ferde lenne akkor nem érdekelne. Épp ez a baj és nem mondhatom neki, hogy a fogait csináltassa meg. Pedig nagyon tetszik és el is tudnám vele képzelni csak lennének jók a fogai. De ez már lehet, hogy az a szint amikor beleszerettem?
2009. máj. 2. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha undorodsz a fogaitól akkor inkább hagyd, mert hát meg kell csókold. De én is osztom az elöttemlevők válaszát, h senki sem tökéletes.
2009. máj. 2. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
megértem a fog problémát!én pl nem kezdenék ojannal!!most lehet szent beszédelni h senki nem tökéletes de akkor se!!hisz ennyi erővel hozámegyek 1 kutyához!azmeg csak szőeö és ugat....mnt mindeki más!szoval azé nem kell mindenkit sajnálatbol össze szedni!!
2009. máj. 3. 04:45
 6/11 anonim ***** válasza:
*szőrös és ugat
2009. máj. 3. 04:46
 7/11 anonim ***** válasza:

pff..szerintem felkéne nőnöd:)

az én barátomnak is ferdék a fogai.ÉS??

akkor nekem is undorodnom kéne tőle?

b*sszátok meg ti nemvagytok normálisak..

2009. máj. 3. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz...nekem is bejön éppen valaki neki sem egyenletesek a fogai...és érdekes egy csöppet sem érdekel :) én sem vagyok tökéletes, így hgy várhatnám el a másiktól hogy az legyen?
2009. máj. 3. 20:30
 9/11 A kérdező kommentje:
De azt nem értitek, hogy nem ferdék a fogai mert az senkit sem érdekel. Hanem rosszak. Magyarán lyukasak és látszik a felső fogsorán elöl, hogy nem jók és nem esztétikailag van velük a baj.
2009. máj. 4. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
ha már feketék és lyukasak akkor azt ki lehet javítani...nem a világ. Pár tömés, és egy kis fogmosás. Szólj te neki, mond azt h mivel jóbarát vagy csak a javát akarod, és jobb ha tőled tudja meg...a végén meg fogja szégyelni magát. De fennáll a veszélye h már nem lesz olyan szoros a kapcsolatotok, de ha megcsináltatja és látja az előnyeit akkor egész életében hálás lesz neked.
2009. máj. 4. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!