Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csal a megcsaló?

Lehet, hogy szerinted minden szép volt és jó, de valami csak nem felelt meg neki, ha félre kúrt. Van ilyen, ránk is azt hitte mindenki, meg a pasim is, hogy milyen jó nekünk, de az első adandó alkalommal, ami másfél év után jött el, mikor nem lógott rajtam és megismertem egy szimpatikus srácot megcsaltam. Nem is gondoltam volna, hogy megteszem, de valahogy jött a dolog, és még a lelkiismeret sem furdalt. Mondjuk én nem hazudtam a szemébe, csomagoltam és költöztem, mert tudtam, hogy hiába hazudnék magamnak ez nem működő dolog volt, függetlenül attól, hogy milyen szépen éldegéltünk és nem is veszekedtünk.
Most vőlegényem van, rengeteg adandó alkalmam lett volna, de még csak erőfeszítésembe sem került, hogy ne csaljam meg, mert tényleg jól működik minden, és szeretem őt igazából.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!