Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csal a megcsaló?

Figyelt kérdés
A barátom, akit a szerelmemnek hittem megcsalt. Szörnyű érzés nem tudom túltenni magam ezen. Nem értem a miértjét, mert én mindent megadtam és ráadásul mindig együtt voltunk. 1 nap egyedüllétében azonnal egy szobát vett ki a volt barátnővel. és utána pár hétig még a szemembe hazudott, hogy szeret... majd saját szememmel olvashattam, azt írta (mivel a lány lehet terhes), örülne az apaságnak és olyan boldog... Miért teszik ezt az emberek a másikkal?Ez hajlam? Ez is egy embertípus?
2009. máj. 2. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Az onertekelesevel van baj az ilyen embernek, legalabbis szerintem!
2009. máj. 2. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
1 undorító féreg az ilyen ember(?), remélem azonnal kidobtad, és sajnállak, mert sajna tudom milyen érzés, és ettől félek azóta is :S
2009. máj. 3. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szerinted minden szép volt és jó, de valami csak nem felelt meg neki, ha félre kúrt. Van ilyen, ránk is azt hitte mindenki, meg a pasim is, hogy milyen jó nekünk, de az első adandó alkalommal, ami másfél év után jött el, mikor nem lógott rajtam és megismertem egy szimpatikus srácot megcsaltam. Nem is gondoltam volna, hogy megteszem, de valahogy jött a dolog, és még a lelkiismeret sem furdalt. Mondjuk én nem hazudtam a szemébe, csomagoltam és költöztem, mert tudtam, hogy hiába hazudnék magamnak ez nem működő dolog volt, függetlenül attól, hogy milyen szépen éldegéltünk és nem is veszekedtünk.

Most vőlegényem van, rengeteg adandó alkalmam lett volna, de még csak erőfeszítésembe sem került, hogy ne csaljam meg, mert tényleg jól működik minden, és szeretem őt igazából.

2009. máj. 3. 02:01
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet csak az volt a baja, hogy mindig együtt volttatok, ahogy írtad is, és egy kis "levegőre" lett vna szüksége. egy idő után sok tud lenni ha 0-24ben együtt vagytok. nem írtad mióta vagytok együtt. persze a megcsalásra nem mentség.
2009. máj. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!