Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is retteg attól, hogy örökre egyedül marad?
Érdekes, nekem Bahamut az indián sámán ígérte, hogy segít nekem társat keresni. Beleköpött egy csészébe, majd különböző szárított füveket szórt bele, végül felöntötte fantával. Azt mondta igyam meg és meglesz az igazi!
És tényleg!
Én perfekt ma döntöttem úgy hogy egyedül maradok! :)
Volt 3 szép és 2 pocsék kapcsolatom, aztán volt 3 lány az utóbbi 1 évben akiken nem láttam át vak voltam és kihasználtak.....ergo 8 kapcsolatom volt abból 5 borzalmasan végződött átveréssel stb....a 3 régi szép (velük tartom is a kapcsolatot) de az lényegtelen....
elegem lett abból h kihasználtak, Én is hibás voltam ebben mert vak voltam tudom!
De most befejeztem kész! Ha szóba fog jönni 1-2 csaj akkor teperjenek ők! Mert hogy én mostantól nem fogok az is biztos!
És ha nem fog senki akkor maradok egyedül! Keresek valami hülye játékot azt bekockulok vagy hogy is mondják....
Én sem rettegek tőle. Én már beleőrültem abba, hogy senkinek sem kellek. Biztos ennyire torz és ronda vagyok. Azért nem veszi a fáradtságot egy lány sem, hogy egyáltalán megismerjen. Pszichológushoz csak azért nem megyek mert szégyelleném elmondani a tüneteket. és mert nem akarok gyógyszert szedni. Felkötni meg nem fogom magam mert akkor azt valakinek el is kell takarítani. Szóval nincs kiút.
Remélem neked több szerencséd lesz.
Ui: nem viccelek.
Utolsó, (de hülye így leírni, mintha rosszra gondolna az ember..) a pszichológus nem ír fel gyógyszert, az a pszichiáter, a pszichológus csak beszélget. Lehet, hogy jó lenne elmenned, tét nélkül elmondhatod neki a sok szarságot ami gyötör, őt köti a titoktartás, nem adhatja ki, viszont lehet, hogy segít. Már az is, hogy kibeszéled magadból.
Tudom, hogy sokan nem akarnak, nem mernek elmenni dokihoz, mert nem merik maguk előtt se vállalni, hogy 'betegek'. De sajnos ez is civilizációs jelenség, sokfélék vagyunk, és sokunk értékrendje eltér attól ami 'divat'. És sokan ezt nem tudjuk feldolgozni, vagy elfogadni. Mindenesetre ez nem betegség, nem gyengeség, az a gyávaság, ha nem merünk szembenézni vele. És akkor egyre több mindenben meg tudjuk látni a jót, és a célt.
Ja, az lemaradt, hogy pedig még ronda sem vagyok. :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!