Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, többször is meg fog vagy nem?
Úgy kezdödött a dolog hogy elment nélkülem disco ba, úgy hogy nem mondta ell csak 2nap múlva. Mikor elmondta én otthagytam de nem ezért, hanem inkább nekem össze jöttek a dolgok és megtörtént.El szaladt de kb 1óra mulva vissza jött és meg beszéltük hogy ez nekem se jó meg neki se kibékültünk. De meg kérdeztem hogy ha valaha is meg csalt azt most mondja ell mert most nem fog érdekelni csak tudjak róla, és ö azt mondta hogy soha és ezzel le zártük a vitátt.rá egy napra ki derült hogy a disco ba meg csalt 2srácal is ( csak csók volt ) azt mondja hogy be volt rugva ( ez nem mentség nállam )de mikor elmondtam nekki hogy tudom hogy meg csalt akkor én nem voltam mérges meg semmi és meg bocsájtottam nekki rögtön.
Anyit kértem tölle hogy nélkülem nincs buli semilyen buli.
szerintetek ha 1x meg csalt még egyszer meg fog?
Jézusom, te 22 vagy ő meg 19 és ilyeneket írsz, hogy elszaladt aztán visszajött és kibékültetek? Bázzeg, mint az óvodások.
Mellesleg ha egyszer ilyen könnyen megcsalt, és te ilyen könnyen megbocsátottál neki, akkor szerinted mennyi bűntudata lesz legközelebb? Jól elcseszted, semmi következmény, ő nyeregben érzi magát, azt csinál amit akar. Ráadásul te azután, hogy 2 sráccal is összesmacizott, simán képes vagy vele együtt lenni...
22 éves "férfi" létedre, ne haragudj meg, de szörnyen butának tűnsz és naiv is vagy.
köszi, haragudni semmi féle képpen sem hisszem én is érzem hogy elég LOW nak érzem magam és sajnos tudom hogy nem kelletvolna ilyen könnyen meg bocsájtani se.
de ez csak pár napja történt és ha nem tudom magam gyorsan túl tenni rajta akkor ugy is ott hagyom.
Nem tiltottad meg neki, de megkérted, és mivel ő hibázott, ezért alárendelt szerepbe került, így teljesíti ezt a kérésedet. Egyébként megértem, hogy miért kérted. Félsz, hogy újra előfordul. Nem kell ehhez sok minden, egy kis alkohol, pár (vagy egy) szimpatikus ellenkező nemű, egy meglazult kapcsolat (!!) és máris kész a hűtlenség. Viszont bíztató, hogy egy csókon kívűl nem történt más (elméletileg). Nehéz kérdés, nagy dilemma, de én a helyedben mégis csak szakítanék, hogy ne idegeskedjek katonaként ezen.. lesz min gondolkodnod valószínűleg. Nem szerencsés így elmenni. Ha meg visszajössz, úgyis kiderül, hogy szeret-e még, van-e értelme folytatni, vagy esetleg időközben talált mást, akkor pedig kár az idődet vesztegetni.
De nyilván a te döntésed, a te életed. Viszont én így cselekednék.
seesee köszi a választ.
és persze mindekinek.
továbra is jöhetnek a tanácsok mert sokat segitenek mint a + mint a - ív hozászolások.
És én anno mikor kiderült hogy ki kell mennem külföldre akkor még nagyon nem voltam szerelmes és úgy voltam velle hogy mikor megyek akkor mondom nekki hogy vége csak utána máshogy alakult és nem akkartam de azota már gondoltam rá hogy nem kérem hogy várjon meg, és úgy is érzem hogy nem is tudna.
Amugy nekki még nem mondtam ell hogy megyek és nem is tervezem még egy darabig az biztos.
Szomorú, hogy 22 évesen ennyire ostoba vagy, bár a helyesírásod alapján ez még érthető is. Mivel a szemét húzásának nem voltak következményei, újra meg fogja tenni. Igaz nem a jövő héten, de két hónap múlva, fél év múlva biztosan. Ha lesz köztetek egy kis vita, vagy úgy érzi, hogy valami gond van, egyből rohan a diszkóba és szétteszi másnak a lábát. Aztán persze előadja, hogy részeg volt, többet nem fordul elő és mennyire szeret című műsort.
Egy normális faszi már rég kirúgta volna a francba. Nem kötelező elviselni egy ribancot és azon rettegni, hogy mikor fog félrekúrni, hanem keresni kell egy normális csaj, bár nem tudom, hogy létezik-e még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!