Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak féltékennyé akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apollo93 kérdése:

Vajon csak féltékennyé akar tenni?

Figyelt kérdés

A barátnőm(16) és mindig olyanokat mondogat nekem, hogy kik és mennyien nézték meg az utcán.Egyszer azt is mondta, hogy az utcán megkérték a kezét, megfogdosták és hogy mennyien akarnak vele lefeküdni.Nem tudom miért csinálja ezt.Köszi a váálaszokat

F/15

2009. máj. 2. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszi,hogy Ő a világ közepe,és szebb lányt még nem láttak sehol.Vagy csak kicsit buta.De kérdezd meg tőle,hogy azért mond ilyeneket,hogy féltékennyé tegyen,mert az nem fog bejönni,és szerinted ez nem is illik.
2009. máj. 2. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos h féltékennyé akar tenni. Lehet azért csinálja, hogy lásd milyen jó csaj. Bókolj neki gyakrabban, érezze a törődést. Hátha bejön.:)

Amúgy 16 évesen így viselkedni... hát nem tudom, nem túl szép...

2009. máj. 2. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én akkor viselkednék így, ha a barátom nem mondaná hogy szép vagyok, nagyképű lenne, és úgy csinálna, mintha nekem kéne örülni annak, hogy járhatok vele :D

Lehet hogy nem érezteted vele eléggé, hogy valóban tetszik neked. Ezzel arra akar ráébreszteni, hogy ő szép, csak te nem látod annak. Persze te valószínű szépnek látod, de nem bizonygatod eléggé. :)

Bókolj! Ez a lényeg!

Amúgy az én barátom is ilyenekkel fáraszt, hogy már megint hány lánynak tetszik, egyszerre 4-nek, azt 15 éves koráig nem talált egy elfogadható lányt se :D csak engem, mert ő válogatós. No perszeeee...

Meg poénos a barátom, mert elmondja, hogy az unoka tesójának a barátnője szerelmes belé. Kérdezem miért, erre: Mert mikor ott aludt unoka tesójánál az megkérte, hogy adjon neki jóét puszit, meg mondta hogy jó illata van.

Következőleg ismét szóba hozta, én meg mondom, hogy ez szerintem semmit nem jelent. És akkor hirtelen kiderült, hogy az unoka tesója megmondta neki,hogy a bnője belevan zúgva.

No persze :D

Szóval ez csak ilyen féltékennyé tevés. Gondolom attól is fél, hogy mást találsz, túl kevésnek érzi magát. És ezzel azt akarja bizonygatni, hogy nem érdemes elhagynod :D

2009. szept. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!