Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér lányok csúnyák?
Őszintén szólva ha nagy a túlsúly akkor igen.
De valakinek csúnyának is kell lenni...
Vicc volt... (:
Nem a túlsúly szabja meg legfőképp a szépséget, lehetsz szép ducin is.
" Az viszont tény, hogy egy súlyosabb lány ritkábban lepedőakrobata" ???!!! WTF ezt a butaságot meg honnan szeded? Szerintem semmilyen összefüggés nincs a lepedőakrobataság és a súly között, max. a tényleg nagyon súlyos csajoknál lehetnek emiatt gyakorlati problémák.
De egyébként ez kicsit olyan, mintha kijelenteném, hogy a 190 cms kigyúrt pasik igazán királyok az ágyban a mackósak / gebék bénák. Én az ég egy adta világon semmilyen összefüggést nem tapasztaltam a pasi külleme és az ágybeli teljesítménye között, sőt.
Arról nem is beszélve, hogy én is voltam már a testtömeg indexem alapján a "túl sovány" kategóriában is, illetve voltam húsosabb is és nem hiszem, hogy a kettő között mondjuk elfelejtettem volna szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!