Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen teszem?
Eleinte félénk, visszahúzódó voltam, nem mertem odamenni a lányokhoz, mert tisztában voltam azzal, hogy nem vagyok egy szépfiú. Csak diszkréten kerestem barátnőt, ám azok is mind elhajtottak. Soha nem volt sikerem.(Sokan mondták, legyek nyomulósabb)
Ezen most változtattam. Nyomulós vagyok, bulikon is több csajnak májerkedek, tapizom őket, vagy esetleg csak simán bókolok, stb.. Ellenben továbbra sincs sikerem, még jobban elhajtanak, mint azelőtt, és látszólag továbbra se érdeklem őket(ugyanúgy, mint amikor visszahúzódó voltam)
Elhatároztam, hogy mocsok leszek, és nyomulni fogok, mert ez így nem fair, hogy nekem senki se jut! Mit gondoltok?
Látom, sérti az önbecsülésed, ha rámutatnak az igazi hibádra...
Nem vagy szépfiú, akkor mégis miért akarsz annak tűnni?
Nekem pl pont nem a tipikus szépfiúk jönnek be, van egy sejtésem, hogy nem vagyok egyedül.
Látod, a májerkedés nem jött be, mivel nem a te területed. Próbálj meg, hmm... nem is tudom... kedves lenni? Amelyik csajnak ez nem jön be, azzal nem is akarsz együtt lenni, hidd el.
De ha szexpartnert keresel, akkor végül is mindegy :)
Megjegyzem, utóbbival sincsen semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!