Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal. Helyesen teszem?
A barátommal pont ma szakítottunk, de békével váltunk el. Megbeszéltük, hogy kölcsönösen szeretjük egymást és tiszteljük is, csak most a kapcsolat nem működik. Viszont a kémiai folyamatok nagyon erősek és hihetetlenül vágyunk egymásra testileg. A "normális" kapcsolatot nem szeretném vele folytatni, de szeretnék vele néha fizikai kapcsolatot, szexet létesíteni. Ő 19, én 18 éves vagyok. Amikor anyukámnak mondtam ezt, akkor nagyon kiakadt és azt mondta, hogy csak megalázom magam. Ez tényleg így van? Úgy érzem elég önálló vagyok ahhoz, hogy eldöntsem, mire vágyom. Nem ezzel akarom őt visszaszerezni, pusztán a testére vágyom. Jól teszem, ha belemegyek néha a szexbe, vagy csak "ribanc" vagyok?
18/L
apám szerint az a r*banc aki a gyerekeit elhanyagolja egy férfi miatt.
szerintem akkor vagy r*banc ha a fiúval nem tudatod minden egyes együttlét előtt, hogy neked CSAK a teste kell.
Hát nem tudom... Lehet én vagyok túl konzi, de nem tudnék úgy szexelni, hogy nem vagyok szerelmes az illetőbe, ha meg szerelmesek vagyunk akkor nem szakítunk... Mindenesetre ribancnak ezért még nem neveznélek.
19/F
Amíg nem mondod el senkinek nem mondják rád hogy ribanc vagy..
Engem a volt pasim otthagyott egy másik csaj miatt, utánna a csajnak nem kellett és jött hozzám visszkuncsorogni magát. Én meg kicsit kihasználtam..de megérdemelte! Úgy éreztem akkor hogy nem tudok még más pasival lenni, mert ő hozzá vonzódtam, de vele nem akartam kapcsolatot mert nem tudtam benne többé megbízni ő viszont vissza akart hozzám jönni, ezért könnyű volt.
Ráadásul nagyon jó volt vele a szex mindig, mindent nagyon jól csinált és teljes mértékben odafigyelt rám az ágyban.
Ha az exed is benne van hogy kapcsolaton kívül szexeljetek néha akkor miért ne, de azért arra gondolj hogy neki bármikor jöhet új csaj és utánna már nem akar majd "alkalmi szexet". Úgyhogy te is ismerkedj másokkal!
Kedves utolsó!
A történeted nagyon hasonló, mondjuk a volt barátom "csak" csókolózott egy másik lánnyal egy buliban. Igen én is új kapcsolatot keresek, csak nálunk is a szex hihetetlen jó volt. :)
Ez így gáz. Ribanc vagy. Nem a pasid, de dGatod magad.
Legalább lenne valami tartásod. Te tudod. Te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!