Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk a barátommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LoveGame kérdése:

Szakítottunk a barátommal. Helyesen teszem?

Figyelt kérdés

A barátommal pont ma szakítottunk, de békével váltunk el. Megbeszéltük, hogy kölcsönösen szeretjük egymást és tiszteljük is, csak most a kapcsolat nem működik. Viszont a kémiai folyamatok nagyon erősek és hihetetlenül vágyunk egymásra testileg. A "normális" kapcsolatot nem szeretném vele folytatni, de szeretnék vele néha fizikai kapcsolatot, szexet létesíteni. Ő 19, én 18 éves vagyok. Amikor anyukámnak mondtam ezt, akkor nagyon kiakadt és azt mondta, hogy csak megalázom magam. Ez tényleg így van? Úgy érzem elég önálló vagyok ahhoz, hogy eldöntsem, mire vágyom. Nem ezzel akarom őt visszaszerezni, pusztán a testére vágyom. Jól teszem, ha belemegyek néha a szexbe, vagy csak "ribanc" vagyok?

18/L

2011. febr. 15. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Amíg nem mondod el senkinek nem mondják rád hogy ribanc vagy.. "

Ez is csak kifogás. Hiába nem tudnak róla, nem mondják rá, attól még az. Attól, hogy valami nem látszik, még létezik. Ne másoknak felelj meg, hanem magadnak. De ettől függetlenül létezik egy minimum erkölcsi szint, amit el kell érni ahhoz, hogy értékes embernek mondhasd magad. De ha neked fontosabb a dugás...

Ha már eldöntötted, hogy ezt fogod csinálni, miért kérdezed meg? Ha meg nem, akkor miért nem fogadod el az ellenvéleményeket? A válasz egyértelműen nem, nem teszed helyesen.

2011. febr. 15. 23:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy gyenge jellem vagy és csak hitegeted magad, hogy ez így jó. A pasid meg röhög rajtad a haverjaival, hogy ez van közben mégis húzogat. De ha ez kell...
2011. febr. 15. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyu. Inkább ezt csináld, minthogy mindenféle egyéjszakásokba menj bele. (mint pl az exem) Az SOKKAL k.urvásabb. Szerintem semmi gáz nincs ezzel.
2011. febr. 16. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nekem azt mondja egy lány hogy csak a testemet akarja, akkor én bizony vigyorgok mint a töklámpás és dagad a mellem a büszkeségtől!

Ami a kérdezőt illeti: ha te a saját fejedben külön tudod választani az érzelmeidet és a dugást, akkor nyugodtan.

Anyu megalázós szövege csak a régi világ produktuma. De feltétlen tudasd a fiúval hogy ez CSAK szex, méghozzá a lehető legegyértelműbben fogalmazva!

2011. febr. 16. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!