Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam dühös vagyok de nem tudom mit tegyek, , , ,
Barátnőmmel csak kettő napot tölthetek mi úgy beszéltük meg hogy pénteken ő jön hozzám szombaton pedig én megyek hozzá meg volt nagyon jó volt de erre vasárnap le mehet a barátnője én meg nem Kurv@ra rosszul esik...Most ilyenkor mit tegyek és előtte kérdeztük az anyukáját hogy ha megcsinálja a sok házit szombaton akkor jöhetek e vasárnap azt felelte: nem két napot beszéltünk meg.,..
És igen féltékeny vagyok a barátnőjére mert csak két napot lehetek a szeremmel én nem mehetek ő igen:'( nah ilyenkor mit tegyek???
Nekem volt ilyen pasim. Végül szakítottam vele, mert az idegeimre ment a viselkedésével.
Nem a kutyád, nem tarthatod pórázon. Ezzel csak azt éred el, hogy visítva fog menekülni tőled, ha ilyenek miatt kezdesz hisztizni neki.
Nem kell teljesen rátelepedni a másikra. Csinálj olyan programokat, amiket a lány előtt is csináltál, és amikor nincs veled, addig sem agyalsz azon, hogy jajj úristen mit csinálhat.
"ő nem akar mást csak majd idővel egy babát adni nekem meg örökké velem lenni":D:D
Ugye óvodások vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!