Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítanál?
Igen másik csaj miatt..Sajnos azt sem tudom tényleg megcsalt-e mert váltig állítja, hogy ő nem.. Lényegtelen.
Szívesen megmondanám neki így távolról, hogy vége, ha ő képes fájdalmat okozni nekem én miért legyek vele kedves, de pont ez a baj, hogy attól még, hogy ő mit tett velem nem kell nekem is olyannak lennem mint ő. Nehéz ügy :D
12.38 vagyok. Ha biztos, hogy megcsalt, nyugodtan dobj neki egy sms-t, nem érdemel annyit, hogy tovább magyarázkodjon és nyalizzon személyesen.
Ha nem vagy biztos a megcsalásban, akkor viszont megérne a dolog egy személyes talit, csak aztán nehogy becsapjon...
akkor hinném csak el, hogy nem csalt meg ha az illető lány is azt mondaná amit a barátom.
öreg hiba... mibe kerülne neki neked hazudni?Gondolom szemrebbenés nélkül megtenné egy neked idegen lány:), Főleg ha a pasid megkéri erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!