Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tenyleg el akar jegyezni?
Valószínű. De szerintem elég gáz dolog ezt így csinálni... Akkor az igazi, ha meglepetés- ha elvisz vacsorázni, amiről azt hiszed, hogy egy spontán vacsi, és előkapja a gyűrűt, vagy pl. egy ismerősömet úgy kérték meg karácsonykor, hogy a fán rejtette el a srác a gyűrűt... Ez akkor igazán jó, ha váratlanul éri az embert. Mi is 4 éve vagyunk együtt, de tudom, hogy amíg tanulunk, addig nem kér meg, utána viszont nem az lesz, hogy várom, hogy kérjen már meg, hanem biztos, hogy olyankor fog megkérni, mikor a legkevésbé számítok rá, mert ismer annyira, hogy tudja, hogy a meglepiket szeretem. De persze ez személyes vélemény, én biztos nem örülnék, ha direkt úgy tervezné a barátom, hogy lássam, mibe mesterkedik. De nyilván nem vagyunk egyformák. Előre is gratulálok! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!