Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tenyleg el akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tenyleg el akar jegyezni?

Figyelt kérdés
A baratom a mai napokban a neten az eljegyzesrol olvasgatott h ki hogy keri meg a baratnoje kezet.Tegnap mikor mellettem volt,nezegette a neten az eljegyzesi gyuruket,pedig ilyesmit soha nem csinalt.Ma este kerdezte sms-be h telen szoktak lagzit csinalni?,es kerdeztem hogy miert,errefel azt mondta hogy tudom en.kerdeztem hogy el akar jegyezni,s celzott ra hogy igen,de azt mondta hogy ne szoljak senkinek rolla,es holnap megbeszeljuk a reszleteket.Szerintetek?Annyira izgulok:D:D:D
2011. okt. 15. 23:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Valószínű. De szerintem elég gáz dolog ezt így csinálni... Akkor az igazi, ha meglepetés- ha elvisz vacsorázni, amiről azt hiszed, hogy egy spontán vacsi, és előkapja a gyűrűt, vagy pl. egy ismerősömet úgy kérték meg karácsonykor, hogy a fán rejtette el a srác a gyűrűt... Ez akkor igazán jó, ha váratlanul éri az embert. Mi is 4 éve vagyunk együtt, de tudom, hogy amíg tanulunk, addig nem kér meg, utána viszont nem az lesz, hogy várom, hogy kérjen már meg, hanem biztos, hogy olyankor fog megkérni, mikor a legkevésbé számítok rá, mert ismer annyira, hogy tudja, hogy a meglepiket szeretem. De persze ez személyes vélemény, én biztos nem örülnék, ha direkt úgy tervezné a barátom, hogy lássam, mibe mesterkedik. De nyilván nem vagyunk egyformák. Előre is gratulálok! :)

20/L

2011. okt. 15. 23:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves uccso valaszolo,koszi szepen :) Amugy en jobban szeretnem ha kozosen vennenk meg a gyurut is,ismer,es ezert is ,,jelezte ,, :)
2011. okt. 15. 23:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja es hozzateszem,hogy a neten rengeteg leanykeros vidit nezett tegnap...,persze nm elottem:)
2011. okt. 17. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
tuti ,hogy el akar jegyezni gratulálok ;)
2011. okt. 17. 23:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ne éld bele nagyon magad. Engem már 2x izzítottak be,h megkéri a kezem de aztán mindig közbejött valami:S Jó nem mintha még ez lenne nálunk a legfontosabb, meg mi még nem is vagyunk annyi ideje együtt. De azért nagyon rosszul tud esni:S
2011. okt. 17. 23:08
 16/19 anonim ***** válasza:
hát sztem 99% hogy megkéri a kezed, de azért annyira ne tedd rá magad, mert ha esetleg nem a napokban történik, akkor a várakozás feszültté tesz. ezt pedig rajta vernéd le. sztem hagyd, hogy spontán történjenek a dolgok, úgyis minden jel arra utal, hogy megkéri a kezed:)
2011. okt. 17. 23:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Megkerte a kezem:D
2011. nov. 22. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:
grat :))))))))))))))))))))))))))))))))))
2011. nov. 24. 15:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Kosziii :)
2011. nov. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!