Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell szakítani, hogy a másiknak a legjobban fájjon, BOSSZÚ?
Elégtételt akarok venni a sok bosszúságért, fájdalomért, amit okozott. befejeztem vele. legszívesebben az összes sérelmemet a szemébe vágnám, de már nem akarom neki megadni azt az örömöt, mert amikor elmondtam neki, az után sem változott semmi. mondjátok el tapasztalataitokat, vagy adjatok tanácsot. bosszú jön!
köszi
A kérdező kommentje:
22:57 na ez a gyerekes, de azért köszi
Merthogy bosszúállóskodni nem gyerekes? Az biztos hogy nagyon primitív és bunkó húzás... Már az primitív hogy hagytad, hogy olyat csináljon veled amiért ilyesmi jár a fejedben...
Egyszerü megalázás kell..
mikor a barátaival együtt vagytok..kkor mondj egy frappáns dumát..pl kicsim remélem ma már jobban megy a szex,a bogyodat kitettem a szekrényedre.:D hehhehe..de csak egy ötlet amugy szerintem se csináld ha nem muszáj--mond hogy vége mert eleged van és kész.A lelkeden segits ne a bosszuszomjaidon.
Szívem...az összes orgazmust színleltem (egy angyali mosoly kíséretében)
Ha a pasik bizonyítási kényszerére alapozok, ez egy kicsit majd megnyírbálja az önbizalmát :P
De azért gondold át ezt a bosszú dolgot...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!