Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül nekem felszedni mostanában egy csajt?
Igenis fontos a szöveg is a külső mellett. Ha egy lányt az első 5 percben meg tudsz nevettetni, akkor onnantól kezdve már jó vagy (legalábbis velem így van). Kávézókban ismerkedj, vagy a Szinva teraszon ülj le egy lány mellé és csak kezdj el vele dumálni :)
19/L
17:11
Köszönöm a válaszodat :)
Egyébként kicsit az is a baj hogy attól félek néha hogy nem tudok majd semmilyen témát kitalálni és nem tudom miről beszélhetnék vele sokat :S
Amiben otthon vagy :) Ha a filmek, akkor azokról. Ha jó humorod van, akkor vicces megjegyzések...de ezek általában maguktól jönnek :D Hova jár suliba, forró csokit szereti-e, stb. :)
Gyakorlat teszi a mestert ;)
Hát én normális, csak kicsit félénk lány vagyok, és én is Borsod megyében lakom :) Ha van kedved ismerkedni írj privit!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!