Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért gondoljátok sok lányról azt, hogy nem akar komoly kacsolatot?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy mert egy lány csinos, ápolt, szőke, és szeret csinosan, nőcisen öltözködni, miért gondoljátok azt, hogy nem akar komoly kacsolatot? Én is ilyen vagyok, és azt viszont senki sem tudja, (és nem is akarják), hogy nagyon romantikus vagyok, és minden vágyam, hogy végre valaki szeressen SZERELEMBŐL! És nem fogom a stílusom azért megváltoztatni, hogy úgy szeressen vki, amilyen nem vagyok. Amúgy meg suliba tök átlagosan öltözöm.
17/L
2009. máj. 1. 15:15
11/13 anonim válasza:
"Itt arra gondolok, hogy mert egy lány csinos, ápolt, szőke, és szeret csinosan, nőcisen öltözködni" --> "Én is ilyen vagyok" --> "Nem tartom szépnek magam, nem azt mondtam".... Ez így igaz. Egyébként, miért nem írod, ki az msn címed? Oly szívesen felvennélek, és beszélgetnék veled hajnalokon át :D. (A 18:22-as válaszoló.)
12/13 A kérdező kommentje:
:S
2009. máj. 2. 18:36
13/13 anonim válasza:
A fenébe :D, azt hittem már olyan jó vagyok, hogy megadod, de látom nem :D. De nem baj, nem adom fel, most azonnal, itt hagyok mindent, és gyakorlom az msn cím elkérését ismeretlén jó csajoktól, és majd ha elég profi leszek benne, felteszem a kérdést majd újra, talán 1-2 hónap múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!