Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért gondoljátok sok lányról azt, hogy nem akar komoly kacsolatot?
Itt arra gondolok, hogy mert egy lány csinos, ápolt, szőke, és szeret csinosan, nőcisen öltözködni, miért gondoljátok azt, hogy nem akar komoly kacsolatot? Én is ilyen vagyok, és azt viszont senki sem tudja, (és nem is akarják), hogy nagyon romantikus vagyok, és minden vágyam, hogy végre valaki szeressen SZERELEMBŐL! És nem fogom a stílusom azért megváltoztatni, hogy úgy szeressen vki, amilyen nem vagyok. Amúgy meg suliba tök átlagosan öltözöm.
17/L
Amelyik fiú úgy gondolja hogy nem akarsz komoly kapcsolatot az maga sem akar azt!
A te korosztályod fiúijai meg szerintem nem elég érettek hogy hosszú komoly távokban gondolkodjanak, ők még a pörgünk vazzeg, dugunk egyet vazzeg azt csá korszakukat élék vagyis szeretnék.
Próbálj komoly fiukkal ismerkedni az 1-2 évvel idősebb korosztály vagy a 20as generáció első fele már nagyjából így gondolkodik!
És hidd el ha valakinek tetszel és megismer, meg fogja érteni h te mit akarsz és nem a ruházatodból az öltözködési stílusodból fog megítélni!
Csak találkoznod kell az alkalmas fiúval!
24/F
Egyébként miből gondolod mindezt van valami konkrét szituáció vagy történt veled valami?
köszi a választ! van egy fiú, 21 éves volt tavaly, azt hittem, hogy komoly kapcsolatot akart, de csak keverés volt, és ennyi.(amit ő nem tudatott előtte velem). Nemrég meg egy fiú "udvarolt", aztán hagyott 4 nap múlva a francba, és most meg az van neki kinn MSN-en: Szeretlek manóm!
Nagyon rosszul esett.
Nagyon sajnálom a történteket!
Gondolom a fiú a kit utóbb írtál a korosztályod.
Sajnálatos hogy az a korosztály ilyen, hál égnek nekem nem volt ilyen korszakom!Csak fordítottan történt meg ez velem:S
A 21 éves pedig vagy hülye vagy most éli azt a korszakát, hidd el az átlag huszonévesek komolyan gondolkodnak!
Csak ismerd meg őket jól és ne ugorj be semmibe rögtön az elején!
Hja ha szeretnél beszélgetni ezekről írj egy privát üzit és majd ott folytatjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!