Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért gondoljátok sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért gondoljátok sok lányról azt, hogy nem akar komoly kacsolatot?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy mert egy lány csinos, ápolt, szőke, és szeret csinosan, nőcisen öltözködni, miért gondoljátok azt, hogy nem akar komoly kacsolatot? Én is ilyen vagyok, és azt viszont senki sem tudja, (és nem is akarják), hogy nagyon romantikus vagyok, és minden vágyam, hogy végre valaki szeressen SZERELEMBŐL! És nem fogom a stílusom azért megváltoztatni, hogy úgy szeressen vki, amilyen nem vagyok. Amúgy meg suliba tök átlagosan öltözöm.

17/L

2009. máj. 1. 15:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
74%

Amelyik fiú úgy gondolja hogy nem akarsz komoly kapcsolatot az maga sem akar azt!

A te korosztályod fiúijai meg szerintem nem elég érettek hogy hosszú komoly távokban gondolkodjanak, ők még a pörgünk vazzeg, dugunk egyet vazzeg azt csá korszakukat élék vagyis szeretnék.

Próbálj komoly fiukkal ismerkedni az 1-2 évvel idősebb korosztály vagy a 20as generáció első fele már nagyjából így gondolkodik!

És hidd el ha valakinek tetszel és megismer, meg fogja érteni h te mit akarsz és nem a ruházatodból az öltözködési stílusodból fog megítélni!

Csak találkoznod kell az alkalmas fiúval!

24/F

Egyébként miből gondolod mindezt van valami konkrét szituáció vagy történt veled valami?

2009. máj. 1. 15:29
 2/13 A kérdező kommentje:

köszi a választ! van egy fiú, 21 éves volt tavaly, azt hittem, hogy komoly kapcsolatot akart, de csak keverés volt, és ennyi.(amit ő nem tudatott előtte velem). Nemrég meg egy fiú "udvarolt", aztán hagyott 4 nap múlva a francba, és most meg az van neki kinn MSN-en: Szeretlek manóm!

Nagyon rosszul esett.

2009. máj. 1. 15:34
 3/13 anonim válasza:
72%

Nagyon sajnálom a történteket!

Gondolom a fiú a kit utóbb írtál a korosztályod.

Sajnálatos hogy az a korosztály ilyen, hál égnek nekem nem volt ilyen korszakom!Csak fordítottan történt meg ez velem:S

A 21 éves pedig vagy hülye vagy most éli azt a korszakát, hidd el az átlag huszonévesek komolyan gondolkodnak!

Csak ismerd meg őket jól és ne ugorj be semmibe rögtön az elején!

Hja ha szeretnél beszélgetni ezekről írj egy privát üzit és majd ott folytatjuk!

2009. máj. 1. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Mert a nők folyton kéretik magukat... mi meg azt hisszük, azért, mert nem is akarják a dolgot annyira.
2009. máj. 1. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
jah, lehet benned van a hiba, csak itt meg játszod az ártatlant....
2009. máj. 1. 17:56
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Azon sem lennék, meglepődve, hogyha te az a típus lennél, aki "hűde" okosnak, meg "hűde" szépnek hiszi magát, aztán sír, hogy nem talál magának egy "hűde" okos és "hűde" jóképű, "hűde" pénzes pasit....
2009. máj. 1. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
16:17 -> magyarul: vegyél fel már msnre, mert ha jó csaj vagy, dughatunk... :D:D (bocsánat)
2009. máj. 1. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
De annyira nevetséges, ez a kérdés, most komolyan, mit vársz? Szinte kiégeti a szemem, hogy ez nem jó másra, csak arra, hogy tudasd a világgal, hogy te milyen tökéletes csaj vagy? Komolyan, most mit vársz így ismeretlenül, se képet nem látunk rólad, és nem is ismerünk....., hogy válaszoljunk a kérdésedre? Ismerkedni akarsz? Nem hinném, mert nincs e-mail címed kitéve..., tuti az olyan válaszokra fáj a fogad, mint az első kettő, hogy fűdde jó pi.na vagy, add már meg az msn címed légyszi....
2009. máj. 1. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
mert az egy dolog, hogy oda írod, hogy csinos vagy meg minden, és nincs barátod. Én meg hiszem ha látom! (mármint azt, hogy csinos vagy). Az előző voltam.
2009. máj. 1. 18:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem rohadtul nem értitek az egészet... Nem tartom szépnek magam, nem azt mondtam... Na de mindegy. Én feltettem ezt a kérdést, és nem az volt a kérdés, hogy anélkül hogy ismernétek, megítéljetek!
2009. máj. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!