Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja, hogy miután összeköltözünk és a barátaim szeretnék megtekinteni hol élünk?
Azt kérte, ne jöjjön hozzánk semmilyen vendég, se barátok, se senki. Ezt a barátaim sem értik és kiakadtak, hogy ezt most miért?
És azt mondja, hogy a barátaim előtt nem fedezem őt és nyíltan kimondom a kettesben töltött beszélgetéseink végkifejletét nekik, mert nem akarok hazudni nekik. Mit tegyek? Ti mit tennétek?
Konkrétabban mért nem tud beilleszkedni a baráti társaságodba?
Mért nem akarja, hogy hozzátok menjenek? Van valami oka az ellenszenvének?
A páromnak meg nekem is külön baráti társaságunk van, én egyszerűen ( volt rá próbálkozásom ) nem tudok közös témát találni az ő barátaival, ő meg az enyéimmel. Más érdeklődési kör, hasonlók. Viszont én felhagytam ezzel a próbálkozással, és hagyom ő menjen az ő barátaihoz, én meg megyek a sajátjaimhoz. Nem vagyunk mi összenőve.
Szerintem próbáld meg a konkrét okot megtalálni és kössetek kompromisszumot. Ha ez nem megy, akkor nem hiszem, hogy van értelme folytatni. :/
És mért találkoztok ilyen keveset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!