Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára lehet összeköltözünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára lehet összeköltözünk. De félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

19 évesen össze fogok költözni a párommal. De félek hogy akkor elromlik minden, és vége lesz. Hogy tönkreteszi a kapcsolatunkat az összeköltözés. Mert így még elvagyunk hogy heti 2szer találkozunk, de ha minden nap látni fog, félek hogy elmúlik a szerelem, meg nem fog kívánni az ágyban és megun. Mit csináljak? Vélemények?

Másik kérdésem az lenne hogy érezze az ember hogy tartozik valakihez, meg összetartsa valami a családot, kellenek közös programok, hogy ne hidegüljünk el egymástól. Mik legyenek ezek? Nincs ötletem.

2009. dec. 16. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Amíg felmerülnek a kérdések, nem vagy magadban sem a párodban biztos! Szerintem még várni kéne vele vagy nem pedig ennyire félni!

Ha megpróbáljátok:

1. összejön éltek boldogan

2. nem jön össze, hazaköltözöl, vége lesz...

Ilyen egyszerű...

Közös progi? Együtt főzni jó muri, együtt vásárolni, hétvégente kirándulni, most hogy jön a hideg esetleg sütizni, kocsmázni együtt, haverokkal lógicálni...Találd már fel magad, hisz elvileg! 19 éves felnőtt nő vagy!

2009. dec. 16. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

minek költözöl össze 19 évesena pároddal? én még tuti várnék vele.. legalább 6 évet..

19/F

2009. dec. 16. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

miért nem jó külön? légyszi magyarázd el h miért KELL összeköltözni? melyikőtök akarja, és miért ilyen hamar?

12:46

2009. dec. 16. 12:47
 4/13 A kérdező kommentje:
még csak 17 vagyok. De nem akarom elveszteni mert lehet minden elromlik ha összeköltözök vele. És most tök jó minden. Nem akarom ezzel elrontani. Akkor inkább össze se költözök vele, de ez nem lehetséges egész életemben
2009. dec. 16. 12:47
 5/13 A kérdező kommentje:
azért mert pesten fog dolgozni, én meg oda fogok járni suliba, és nem akarok kóteros lenni. De előbb-utóbb úgyis össze kell. Akkor nem mindegy hogy mikor? Ha elromlana minden ha összeköltözünk akkor mindegy hogy msot vagy 6 év múlva.
2009. dec. 16. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Most megsértődtél úgy veszem észre...Nem megoldás! Komolyan magyarázd el, mert 22 éves fejjel én sem értem, hogy miért rontják el a fiatalok így az életüket?! Nem akarom, hogy ez történjen, én csak féltelek, hogy valami rosszul fog elsülni!

Első voltam...

2009. dec. 16. 12:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak azt akarom elmagyarázni hogy ha az elrontaná ha összeköltözünk, akkor tök mindegy hogy mikor, és inkább elöbb derüljön ki hogy nem megy, mint 6 év múlva. Nem sértődtem meg.
2009. dec. 16. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, valahol igazad van, de szerintem akkor is korai, főleg ha most fogod kezdeni a sulit! Amúgy koleszra gondolsz? juj, pedig azok 1. évben nagyon jók szoktak lenni, és sokat is segít a beilleszkedésben!

Na de mindegy, a te életed, ha a szülők megengedik, ám legyen!

Még mindig első...

2009. dec. 16. 12:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Azt jó lenne tudni h mióta vagytok együtt. És úgy vettem ki a szavaidból, h azért akarsz főként összeköltözni vele, mert nem akarsz koleszba menni. 17 évesen? Szerintem még nagyon fiatal vagy. Ha összeköltöztök, akkor megváltozik minden. Úgy ismeritek meg igazán a másikat, a szokásait stb...Arra is készülj h ott főznöd kell, takarítani, mosni. Persze meg lehet próbálni, nem lebeszélni akarlak, de csak akkor ha teljesen biztos vagy benne, és azért akarsz vele összeköltözni, h vele lehess, és biztos vagy benne. de szerintem 17 évesen még fiatal vagy ehhez.
2009. dec. 16. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja és ha minden nap látjátok egymást, egy idő után természetesen nem lángolnak majd az érzelmek, és megszokjátok egymást. Ez normális. És a megunás, ellaposodás ellen kell programokat csinálni, külön is, te is menj el a barátnőiddel, ő a barátaival, és ha tényleg szeretitek egymást akkor nem lesz gond szerintem:)
2009. dec. 16. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!