Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára lehet összeköltözünk. De félek. Mit csináljak?
19 évesen össze fogok költözni a párommal. De félek hogy akkor elromlik minden, és vége lesz. Hogy tönkreteszi a kapcsolatunkat az összeköltözés. Mert így még elvagyunk hogy heti 2szer találkozunk, de ha minden nap látni fog, félek hogy elmúlik a szerelem, meg nem fog kívánni az ágyban és megun. Mit csináljak? Vélemények?
Másik kérdésem az lenne hogy érezze az ember hogy tartozik valakihez, meg összetartsa valami a családot, kellenek közös programok, hogy ne hidegüljünk el egymástól. Mik legyenek ezek? Nincs ötletem.
Amíg felmerülnek a kérdések, nem vagy magadban sem a párodban biztos! Szerintem még várni kéne vele vagy nem pedig ennyire félni!
Ha megpróbáljátok:
1. összejön éltek boldogan
2. nem jön össze, hazaköltözöl, vége lesz...
Ilyen egyszerű...
Közös progi? Együtt főzni jó muri, együtt vásárolni, hétvégente kirándulni, most hogy jön a hideg esetleg sütizni, kocsmázni együtt, haverokkal lógicálni...Találd már fel magad, hisz elvileg! 19 éves felnőtt nő vagy!
minek költözöl össze 19 évesena pároddal? én még tuti várnék vele.. legalább 6 évet..
19/F
miért nem jó külön? légyszi magyarázd el h miért KELL összeköltözni? melyikőtök akarja, és miért ilyen hamar?
12:46
Most megsértődtél úgy veszem észre...Nem megoldás! Komolyan magyarázd el, mert 22 éves fejjel én sem értem, hogy miért rontják el a fiatalok így az életüket?! Nem akarom, hogy ez történjen, én csak féltelek, hogy valami rosszul fog elsülni!
Első voltam...
Rendben, valahol igazad van, de szerintem akkor is korai, főleg ha most fogod kezdeni a sulit! Amúgy koleszra gondolsz? juj, pedig azok 1. évben nagyon jók szoktak lenni, és sokat is segít a beilleszkedésben!
Na de mindegy, a te életed, ha a szülők megengedik, ám legyen!
Még mindig első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!