Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap egyre bizonytalanabb leszek. Vajon miert?
Sziasztok!
Eleg bonyolult kis tortenetem van de megkerek mindenki aki vette a faradtsagot es ide kattintott legalabb olvassa vegig.
Szoval: Egy lannyal eleg jo viszonyba vagyok.Nagyon bejon nekem es szeretek vele lenni.A problema az hogy eleg nagy a tavolsag koztunk(250km) es ezert ritkan talalkozunk folleg suli idokben,ezert nagyjabol mindig csak interneten keresztul beszelek vele es persze mivel van webcameraja nezhetem es o is engem.Nos a helyzet az hogy a lany remekul nez ki,hogy egy peldaval erzekeltessem ezt a dolgot : ha felrak a facebookra egy kepet 2-3 perc alatt mar a fiuk mind elleptek es tomegesen gyulnek a like-ok.Ez persze nem baj csak igy tobb ellenfelem van.Ez elott egy honappal szakitott a baratjaval de ami kulonos az hogy nem igazan szerette ENNEK ellenere mikor velem van sokat mosolyog,vidam es ugy tunik mintha kicsereltek volna.Viszont a problema az hogy en ezt a lanyt nagyon szeretem es nem szeretem csak kihasznalni.Csak azert jarni vele hogy nekem is legyen baratnom nekem o ennel tobbet er hogy ertelmetlenul kikezdjek vele.Szeretem viszont 250 km tavolsagot nem lehet csak ugy megtenni folleg ha az ember csak 16 eves.
Ezekutan jonnek a problemak:
1.Neha nehezen jon a jo szoveg amivel megtudom nevetettni es nem tudom hogy miert...kicsit gorcsosen beszelek vele mikor bokolni szeretnek vele
2.Mit tegyek? Szeretnem ha ez a lany es en koztem kicsit tobb legyen mint puszta baratsag de a tavolsag kicsit hatraltat.
Ti mit tennetek? Ugyanakkor mit gondoltok errol?
Kerem az osszes velemenyetek irjatok le rolla,sokat jelentene nekem.
U.I: BOCSANAT AZ EKEZETEKERT!!!
Uhh, hát elég volt elolvasni! :D
Azért görcsölsz, ha bókolni akarsz, mert szerelmes vagy.
És tudod, hogy ha nem sikerül, igenis van mit veszítened.
Én is ilyen voltam! Régen gimiben jártam akkori barátnőmmel, elején minden rendben volt, amíg csak ismerkedtünk, meg dugtunk..
De miután rájöttem, hogy beleszerettem, már szólni sem tudtam hozzá, csak némán ültünk 1más mellett!
Vége is lett!
a 250 km pedig szerintem eléggé sok!
De hát ne halgassá' rám, meg senkire, nekünk csak véleményünk van, de te érzed, azt amit, te tudod, hogy megéri e!
(én igenis megpróbálnám)
Szerintem lehet, hogy igaza van a második válaszolónak, de ha szereted, akkor mindenféleképpen megéri belevágni. A szerelem nem ismeri a távolságot. Nekem is van valaki, akivel "szeretném, hogy több legyen a puszta barátságnál". Igaz ő a szomszéd faluban lakik, de a Holdig és vissza is elmennék érte. :)
Próbáld meg szerintem, drukkolok. 16/F
hát, elég érdekes történeted van...
nem mondok véleményt, inkább elmesélem az én történetemet, lehet több tanulságot vonhatsz le belőle mintha a véleményemet írnám le.
2,5 éve elkezdtem játszani egy netes játékkal, egész jól ment már a végére, megismertem egy pesti csajt, jókat beszélgettünk, sokat hülyültünk meg ilyenek. bele szerettem úgy, hogy addig csak képen láttam, idén január vége felé úgy alakult a beszélgetés köztünk, hogy valahogyan mind a ketten szerelmet vallottunk egymásnak, persze csak neten aztán felmentem hozzá és együtt voltunk egy csodás napot jól alakultak a dolgok, még többet találkoztunk majd úgy éreztük, hogy minket egymásnak teremtettek. kb 2 hónap után nem érezte, hogy szeretem pedig mindent ugyan úgy csináltam mint azelőtt, talán még jobban is, amikor csak tehettem felhívtam írtam neki smst, hogy szeretlek meg ilyenek, és ő 2 hónap után lefeküdt egy másik sráccal akivel talán egy hetet volt együtt mielőtt mi összejöttünk, egy alaklom volt és ez számomra augusztus közepén vált világossá, majd egy teljes napon keresztül tagadta, hogy ilyen egyáltalán volt azt is, hogy beszélgetett vele pedig én biztosra tudtam mindent. majd mikor már ott tartottam, hogy elhittem amit mondott bocsánatot akartam kérni, kijött hozzám és mondani akart valamit bele vágtam a szavába aztán ő mondta elsőnek a mondanivalóját, azt, hogy igazam volt és tényleg lefeküdt vele, megbocsájtottam neki mert szeretem és mindennél többet jelent nekem. amikor ez kiderült, ő akkor költözött le hozzám egy hónapra ide kecskemétre pestről, miután leült a por volt egy csodás hónapunk aztán szeptember közepén vissza ment pestre népszámlálni és úgy néz ki, hogy utána jön vissza, de nem biztos...mióta haza ment elég sokat és elég durván veszekedünk sokszor én kezdtem de megígértem neki, hogy megváltozok mert szeretem és nem akarok állandóan vitázni amíg nem vagyunk együtt, nem hiszi el, állandóan vita van megint, már nem én kezdem, megváltoztam a legkisebb kis sztem poénos beszólásokon is felkapja a vizet ha nem mondok neki semmit azon is tehát minden napos a vita. megváltoztam, elnézőbb vagyok mert szeretem és nem kell a balhé abból akad itthon is...sokszor volt, hogy felhívott este és be volt kapcsolva a tv lehalkítva és azt néztem, volt, hogy nem mondtam neki semmit és a végén jött megint a vita, hogy mért nem mondok semmit. 8 hónapja vagyunk együtt sok mindent megbeszéltünk már mindent kiveséztünk és akár mennyire is rossz elfogynak a témák, persze még mindig sokat tudunk beszélni 1 dologról de ezekből a dolgokból már kevesebb van. tudom, hogy ezek a veszekedések elmúlnak, amint végez a népszámlálással és leköltözik ide ebben biztos vagyok mert mikor együtt vagyunk akár csak 1-1 napokat is semmi problémánk sincs, akk se mondunk mindig valamit a másiknak de akkor ebből még sincs probléma mert a tettek pótolják a beszédet. én 20 éves vagyok most járok egy tanfolyamra amivel bekerülök a merci gyárba majd május végén onnantól lesz biztos állás és biztos fizetés, úgy terveztük, hogy kb jövő ilyenkor már külön lakásban élünk a szülőktől, én még mindig kitartok mellette, bár néha így nem könnyű...sokszor érzem magam hibásnak mikor nem vagyok...ha azt mondaná, hogy vége, az első vonattal mennék pestre és addig várnák az ablaka alatt amíg le nem jön megbeszélni a dolgokat, nem számít ha 1 hetet is kell fent lennem fedél nélkül csak újra együtt legyük...
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20
Nem a magánytól félek, sokkal inkább attól, hogy elveszítem azt akit szeretek és tudom, hogy ő is szeret, attól, hogy pont akkor vannak a problémák mielőtt még szorosabbá akarjuk tenni a kapcsolatunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!