Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Nuke kérdése:
Vinni akarok neki virágot a munkahelyére! De azt mondta, hogy ne vigyek, mert nincs értelme! Valóban nincs?
Figyelt kérdés
Szűk 1 hete lett vége egy közel 3 éves kapcsolatnak!
Én 27/F, volt párom pedig 23/N.
Már világosan megmondta, hogy ennek vége, Ő ezt lezárta, és kész, nincs lehetőségem, nincs esélyem.
Azért még néha látogathatom, ennyit megenged, 1-2 ölelés, mert ez nekem jó. De semmi más!
És mondtam h viszek neki virágot, be a munkahelyére!
Nagyon felkapta a vizet, mondta hogy ne vigyek, mert nincs értelme!!! Meg minek akarom a többiek előtt kellemetlen helyzetbe hozni? HOgy lelkiismeret furdalása legyen?
Szóval szerintem sincs értelme, de engem megnyugtatna, hogy később ne gondoljak arra, hogy ezt/azt miért nem tettem és mi lett volna ha!
Szerintetek?
2011. okt. 13. 19:19
11/11 anonim válasza:
Remélem nem vittél, és békén hagytad. Ha meg nem, gondolom mostmár rájöttél hogy jobb lett volna ha meghallgatod ezeket a tanácsokat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!