Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, 4 hónapja együtt vagyunk. Én 16/F vagyok, a barátnőm 14/L. Nagyon szeretem a lányt. A korosztályunkban a párok inkább azért vannak egymással, hogy legyen valakijük. Mi tényleg, szívből szeretjük egymást, tisztelem, ő is engem. Nem voltak nagyobb vitáink, el se tudunk képzelni olyat, ami miatt szakíthatnánk, szinte egymásnak teremtettek. De én olyan családban nőttem fel, ahhol 7-8 fő mindíg összeül hétvégenként, eszünk, beszélgetünk, meghitt hangulat van. Én szoktam iszogatni haverokkal, de nagyon ritkán és akkor sem rúgok be. Bennünk van, hogy hosszú távon együtt leszünk és itt a probléma. Mostanában a barátnőm olyanokat mondott, hogy azért nem szokik rá a cigire, mert én vele vagyok... Én világ életemben elítéltem a cigit és ha nem lenne velem, cigizne és minden 20 év alatti dohányost elítélek. Éppen hogy nem fog megbukni, míg én 4es tanuló vagyok, pedig nagyon értelmes lány, csak lusta. Néha felötlik bennem, hogy milyen lenne ha a meghitt családi asztalnál ő ülne ott...Pedig majdnem bukik és azért nem cigizik mert velem van... Nem tudom, valaki érti-e a kérdésem. Ha akad, válaszoljon :) Köszi.
2009. ápr. 30. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

:) Még tul fiatalok vagytok a nagybetüs élethez

ha valoban szeretitek egymást akkort a türelem a legfontossabb

:)

De az 1000% hogy se te nem leszel a férje

se Ő nem lessz a feleséged

ezt nem bántásnak irtam

csak minnél idössebb valaki annál tapasztaltabb az életben

és az ember ahogy nől ugy változik

2009. ápr. 30. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Mindig az adott jónak kell örülni és nem a hibát keresni.

Segíts neki a tanulásban és mond el az érveit a cigi ellen újra és újra.

Ezt a család dolgot úgy kihangsúlyoztad,mintha neki nem is lenne nagyon családja,igazi,összetartó.Ez elég sok dolgot megmagyarázhat azért.

És én se gonoszságból írom,de tényleg kicsi az esélye,hogy ti örökre együtt maradtok.

2009. máj. 1. 07:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem együtt maradni egy életre...Nálunk senki sem cigizik. És csak elképzelni, hogy ha ő -lenne- ott, akkor cigizne. Próbálok neki segíteni a tanulásban, olyankor nem akar és ha kicsit erőltetni akarnám akkor megsértődik, pedig az ő érdeke.
2009. máj. 1. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha feltételeket szabsz neki hamarabb elfogod vesziteni mint ahogy gondolnád

mert hidd el barátom jőn egy másik pasi és ugy lekapcsolja a kezedről hogy csak csuda

egy tartos kapcsolat megfelelő alternativája az egy más iránti BIZALOM

és elfogadni a másik szokásait hülyeségeit

2009. máj. 1. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

probalj szepen leulni es beszelni vele.. esetleg a szuleivel is hogy kicsit tiltsak el toled mig rossz jegyeket hoz haza.. szerintem ez bevallna mert akkor tanulna erted hisz szeret.. aztan segits neki ezen szerintem nem kell megsertodni.. tanulast tegyetek izgalmassa.. kozbe egy kis simogatas smaci ilyenek.. :)

aztan meg cigire ne sozkjon ra mert leszokni eleg nehez!!!

mondd meg hogy te felted es sokat szamit neked es hogy ra ne szokjon !!

aztan ha megbeszeltek midnent szerintem midnen jo lesz!

sok sikert es sok boldogsagot!!

16/L

2009. máj. 1. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!