Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lettek a férfiak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 16:45
11/19 anonim válasza:
Keresd amerikai foci edzéseken őket, oda bújtak!
13/19 anonim válasza:
"A mai fiatal fiúkra (18-22) gondoltam, a legtöbbjük beképzelt (sokszor a semmire), többet nyavalyog mint egy lány, nincs bennük egy cseppnyi férfiasság sem..."
Talán nem a diszkókban, a retardált party g.cikkel kéne ismerkedni és nem lenne probléma.
14/19 Nemesmagyar válasza:
A társadalom korcsosul és termeli ki magából a metroszexuális "férfiakat" vagy miket, az én korosztályom még tartotta magát :D
15/19 A kérdező kommentje:
Kedves 18:16- os
Örülök hogy ennyire ismersz, mert te biztosan tudod, hol szoktam ismerkedni. Nem járok ilyen helyekre bulizni, inkább csak házibuliba.
2011. okt. 12. 19:06
16/19 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Hát én nem vagyok nyavajgós, és beképzelt főleg nem, de még is 'igazi férfinak' nem tartom magam, mert, viszont, nem vagyok izomkolosszus, nem szeretem a focit, és a nőket lesz*patni..
21/fiú
17/19 anonim válasza:
kedves kérdező azt már látjuk mit nem szeretsz de még mindig nem írtad le pontosan mit keresel
18/19 kovpet válasza:
Nem tudom, én még kissrác vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!