Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem volt jó neki?
Figyelt kérdés
Pár napja a barátommal úgy voltunk együtt hogy ő ittas volt. Nekem nagyon jó volt vele, igaz hogy neki több ideig tartott mint általában, de ő is elélvezett. Másnap elkezdett magyarázkodni, hogy úgy érzi tiszteletlen volt velem, amiért ittasan szeretkezett velem. Azt mondta jó volt neki, de mégjobb lett volna ha nem iszik. Nem értem, akkor mégsem volt jó neki? Vagy miért mondta azt hogy mégjobb lett volna ha nem iszik?2011. okt. 12. 08:52
1/14 anonim válasza:
azért, mert jobban átérezte volna, mivel ittas állapotban nem annyira fogja fel az érzéseket az ember...
2/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért kellett magyarázkodnia hogy jó volt neki, de mégjobb lett volna ha nem iszik? Nem én tehetek arról hogy ő ivott, és rossz hogy azt mondta amit mondott.
2011. okt. 12. 08:58
3/14 anonim válasza:
jó volt neki, de még jobb lett volna... ebben mi a gond???
4/14 A kérdező kommentje:
Az hogy nem én tehetek arról hogy ő ivott, és azzal amit mondott úgy érzem hogy teljesen máshogy éltük meg a dolgot, holott én azt hittem neki is ugyanolyan jó mint nekem.
2011. okt. 12. 09:01
5/14 Andizsuzsi válasza:
Vedd már észre! Bocsánatot kért tőled azért, mert olyan állapotba került. Örülj neki, a mai fiatalok között egyre kevesebb az ilyen. És ahogy az értetlenkedésed mutatja, te sem tartozol közéjük.
6/14 anonim válasza:
Bizony,becsüld meg ezt a srácot,manapság ritka az ilyen.
7/14 anonim válasza:
az ilyesfajta kérdéseket vagy a primitívség szüli vagy az unalom -.-
8/14 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem kért bocsánatot semmiért sem, hanem magyarázkodott, holott nekem úgy is jó volt hogy ivott, és ezt meg is mondtam neki. Én is akartam a dolgot.
2011. okt. 12. 09:14
9/14 A kérdező kommentje:
Ja jó, akkor primitív vagyok egyesek szerint.
2011. okt. 12. 09:15
10/14 anonim válasza:
Nos attol meg h nem mondja azt a szot ki h "bocsanat" nem jelenti azt h nem kert. Nem kezdek most a mondat nyelvtani elemezgetesebe de a baratod igenis nagyon sajnalta h ittasan fekudt le veled. Ugy erezte h ezzel a huzasaval megsertett. Tisztel teged s most ezt nem fejezte ki... ezert is bocsanatot.
A hogyan ertsuk meg a tini lanyok ostoba viselkedeset c. konyv az esetedre azt irja h: "Ha a tini lany egy kimondott mondatunkbol ossze vissza elkezd kombinalni, egyszeruen csak hagyjuk ra vagy tobbszor gyengeden erintsuk a tenyerunk az arcahoz h magahoz terjen"
Azt hiszem nem lesznek hosszu kapcsolataid akik igy el fognak viselni teged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!