Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mit szólnátok ehhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit szólnátok ehhez? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha megtudnátok egy lányról, hogy kedveli az olyan fizikai munkákat amit általában a fiúk szoktak végezni és ő olyan suliba menne?
2011. okt. 11. 20:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azért nem vennének fel sehova se mert lány vagyok? Hát ha ilyen szakmát választok,biztos azért választom azt,mert komolyan gondolom és ezt szeretném csinálni.

A kinéznének dologról meg az a véleményem,hogy merek más lenni,merek önmagam lenni. Akinek nem tetszik sajnálom.

2011. okt. 11. 21:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Milyen lány?:D Olyan lány akinek nem törik le a keze ha szekrényt kell cipelni!:D
2011. okt. 11. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:
majd rá jössz :D
2011. okt. 11. 21:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Oké!:D Sajnálom,hogy nem plázacica vagyok,és ezt nem értékelik.XDD
2011. okt. 11. 21:35
 15/22 anonim ***** válasza:
én nem pláza cicákra gondolok az olyanokat utálom de nem fogsz menni az ilyen szakmával semmire meg még atrocitások is fognak érni föleg az ilyen iskolákba amilyen emberek járnak én tudom én is ilyen suliba járok
2011. okt. 11. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Oké, szuper hogy nem törik le a kezed, meg megcsinálod ha kell. De te konkrétan azt irtad h 'szereted csinálni' :D

Amúgy bocs a meglepődésért, de az én barátnőm olyan h ha cipelni kell valamit, akkor inkább játszik a kutyákkal, meg ilyenek...mi meg szakadjunk meg a haverokkal/melósokkal :D

2011. okt. 11. 21:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Ezekkel tisztában vagyok én is,hogy mit vállalok!Nem egy olyan lányt ismerek aki ilyen szakmában kezdte és elhelyezkedett,igen azok k nekik sikerült,lehet nekem nem fog de kitudja. Azért megpróbálom. Nyugi,hiába járok egészségügyis szakközépiskolába itt is vannak ilyenek nem csak nálad...
2011. okt. 11. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:
2közt sok a különbség jártam én is szaközépbe a 2ég és a föld
2011. okt. 11. 21:44
 19/22 A kérdező kommentje:
*azoknak
2011. okt. 11. 21:45
 20/22 A kérdező kommentje:
Értem én. D azért nem minden suli olyan. Igen benne van a pakliban. De azért bízok a legjobbakban és szeretném megpróbálni.:)
2011. okt. 11. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!