Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, hogy 19 évesen még nem volt barátom?
Nem.Mert a magánügyed-és senkinek semmi köze hozzá.Én is 18évesesn kezdtem el az első kapcsolatomat,nem azért,mert hamarabb nem tehettem volna meg,de úgy éreztem,hogy azok a fiúk,akik előtte lehettek volna,egyik sem keltette fel különösebben az érdeklődésemet meg annyira nem is vágytam kapcsolatra-nem tudom miért,az én érdeklődésemet nagyon nehéz felkelteni,hiába tetszik külsőre,belsőre,nem ragadt meg igazán egyik sem,-van,hogy úgy érzi az ember,mégsem akar belekezdeni így.Én most,felnőtt fejjel nem érzem úgy,hogy lemaradtam volna bármiről is.
22L
amúgy meg tényleg nem maradsz le semmiről,nagy hülyeség,amit az egyik 19éves válaszoló írt.Úgy is lehet valaki huszonévesen szeretethiányos,ha adddig 100kapcsolata volt,és mind sz..r.Az meg hogy nem természetes-mégis mi?Mindenki máshogy működik,nehogy már te ítéld meg.Lehet,nem érezte az érdklődést,hiába tetszettek neki az eddigi pasik-jobb várni a tűzre,mint belekezdeni valamibe,amihez nincs is kedved.
22L
Miért lenne gáz? Én 28 éves vagyok és eddig nem volt pasim, de most már van :D (Nem viccelek!!!)
Én annak örülök, hogy nem iskoláskorban találtam meg a szerelmet. Akkoriban nem érdekelt a szerelem, a szex. Sokkal fontosabb számomra a barátság meg a család. No, meg a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!