Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, hogy 19 évesen még nem volt barátom?
ne aggódj én is 20 évesen találtam meg Flourt.
SP
Szerintem sem gáz. Nincs a homlokodra írva és a magán ügyed. Majd amikor jön egy olyan "próbálkozó" aki neked is megfelel, akkor legalább boldog leszel vele. Semmivel nem vagy elkésve...
20/F
Cikinek nem ciki, egyébként sincs senkinek semmi köze a másik életéhez, viszont tudom milyen szar érzés egyedül lenni. Egyébként írtad, hogy akik lettek volna jelentkezők, azokat elutasítottad. Miért? Nem tetszettek, nem voltak szimpatikusak, vagy csak "megijedtél" mert új volt a szitu?:)
18F
Ismerem az érzést, pont ezért nem volt még nekem sem senkim, mert mire elhatároztam, hogy közeledek valaki felé, mindjárt megszólalt bennem a hang, hogy de mi van ha... Pont ezért nyugodt szívvel tudom mondani, hogy gondolj arra, hogy a másik fél is ugyanúgy aggódik és be van rezelve ezek miatt (ha nem jobban:), főleg ha nincs túl sok tapasztalata) mint te. És csak azért, mert a helyzet új, olyant aki tetszik+szimpatikus ne utasíts el, mert akkor sohasem lesz változás. Örülj, hogy nem a te feladatod a kezdeményezés ;D.
20:29es válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!