Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha döntened kellene, melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha döntened kellene, melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Egy barátom nagyon nehéz helyzetbe került: a szülei nem fogadják el a szerelmét, és azt mondták neki, hogy válasszon: vagy a szerelmével marad, de akkor kidobják a házból, vagy szakit a szerelmével, és maradhat otthon...
2011. okt. 11. 15:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem láttam még ilyet, hát én nem engedném meg a szüleimnek hogy beleszóljanak az életembe... még az autójától is eltiltották a pasit, hogy ne menjen shova... Hát hol élnek ezek az emberek, isteneeeeeeeeem....
2011. okt. 11. 16:12
 22/30 anonim ***** válasza:
szóval kérdező...rólad van szó?
2011. okt. 11. 16:23
 23/30 A kérdező kommentje:
nem, nem rólam van szó, hanem a legjobb barátomról, én csak leirtam, h a helyében én nem engedném meg h beleszóljanak az életembe...
2011. okt. 11. 16:29
 24/30 anonim ***** válasza:
és ezt már letisztáztad a haveroddal is?
2011. okt. 11. 16:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Én elküldeném a szülőket a retkes ...csába, majd otthagynám őket, és többé vissza sem mennék. Ilyen még létezik... Hihetetlen. Ki kell osztani a szülőket, majd minden kapcsolatot megszakítani velük, pár év múlva bocsánatért fognak könyörögni.
2011. okt. 11. 16:32
 26/30 anonim ***** válasza:

én is vtam ilyen helyzetben..anyumék elakartak tiltani 1 férfitől mert nem tudták feldolgozni,h ő 13évvel idősebb volt nálam..és állandoan azt mondogatták,h ha vele maradok akk ne is menjek haza mert csak elszúrom az életem...

volt,h apum már azzal is fenyegetőzőtt h elmegy a telefonszolgáltatóhoz és kitudakolja a pasi számát és elküldi a francba...

ez ment 1 hónapig majd beletörödtek és azzal nyugtatták magukat h nem lesz ez hosszútávú..de állandoan azt kellett hallgatnom ha hazamentem h menjek a pasihoz,vegyen el stb..

de 1 idő után lenyugodtak a kedélyek..

21/L

2011. okt. 11. 16:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Van ilyen kisebbség a vallási területen kívül is. Gyakorlat eladják a lányokat. Még ha nem is így nevezik. S ahogy olvasom a srác házánál van pénz is, tehát klappol a történetbe.

Ügyesen összeszedni magát, s saját lábra állni záros határidőn belül, de csak akkor ha tényleg hosszútávú kapcsolatnak tűnik.

2011. okt. 11. 16:34
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam a haveromnak, de ő csak annyit mondott, hogy hallgatnia kell rájuk, és szakitott a barátnőjével... Szülők....nevetséges
2011. okt. 11. 16:35
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, mondtam a haveromnak, de ő csak annyit mondott, hogy hallgatnia kell rájuk, és szakitott a barátnőjével... Szülők....nevetséges"

Nem tehet róla a haverod, hogy ilyen szerencsétlennek nevelték. Komolyan mondom, hogy az ilyen, magukat szülőnek nevező elmebeteg állatokat sörétes puskával lőném tarkón. Mi az, hogy kiszemelnek a gyereknek valakit? Ez kb. 200 éve volt divat, de akkor is sóherségből, hogy ne kelljen szétosztani a vagyont. Ettől még az is jobb, ha az ember elhúz otthonról. Nincs esetleg valami normálisabb rokon, ahol lakni lehetne, vagy a csaj szülei?

2011. okt. 11. 17:00
 30/30 Ájron ***** válasza:
Mi a F... fityfene!?!?!? Szerette a lányt, és szülők barbár 18. századi módszerei miatt szakított??? Mond neki, hogy akár vallásosak akár nem, mondja meg a szülőknek hogy (...)ák meg magukat, és hagyja ott őket. ezek nem szülők hanem zsarnokok. Eddig nem hittem volna,hogy ilyen emberek is élnek még a földön. ha meg, ahogy a smartguy nevű felhasználó sejti, hitgyülisek, akkor meg most végképp minden hitem elveszettem a vallásban. Eszméletlen... Üdvözlöm a srácot és legyen erős.
2011. okt. 11. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!