Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha döntened kellene, melyiket választanád?
én is vtam ilyen helyzetben..anyumék elakartak tiltani 1 férfitől mert nem tudták feldolgozni,h ő 13évvel idősebb volt nálam..és állandoan azt mondogatták,h ha vele maradok akk ne is menjek haza mert csak elszúrom az életem...
volt,h apum már azzal is fenyegetőzőtt h elmegy a telefonszolgáltatóhoz és kitudakolja a pasi számát és elküldi a francba...
ez ment 1 hónapig majd beletörödtek és azzal nyugtatták magukat h nem lesz ez hosszútávú..de állandoan azt kellett hallgatnom ha hazamentem h menjek a pasihoz,vegyen el stb..
de 1 idő után lenyugodtak a kedélyek..
21/L
Van ilyen kisebbség a vallási területen kívül is. Gyakorlat eladják a lányokat. Még ha nem is így nevezik. S ahogy olvasom a srác házánál van pénz is, tehát klappol a történetbe.
Ügyesen összeszedni magát, s saját lábra állni záros határidőn belül, de csak akkor ha tényleg hosszútávú kapcsolatnak tűnik.
"Igen, mondtam a haveromnak, de ő csak annyit mondott, hogy hallgatnia kell rájuk, és szakitott a barátnőjével... Szülők....nevetséges"
Nem tehet róla a haverod, hogy ilyen szerencsétlennek nevelték. Komolyan mondom, hogy az ilyen, magukat szülőnek nevező elmebeteg állatokat sörétes puskával lőném tarkón. Mi az, hogy kiszemelnek a gyereknek valakit? Ez kb. 200 éve volt divat, de akkor is sóherségből, hogy ne kelljen szétosztani a vagyont. Ettől még az is jobb, ha az ember elhúz otthonról. Nincs esetleg valami normálisabb rokon, ahol lakni lehetne, vagy a csaj szülei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!