Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha döntened kellene, melyiket választanád?
hát nézd... a következők a lehetőségek:
- soha nem megy többé hozzátok, náluk vagytok, vagy elmentek valamerre, ergo kevesebbet leszel otthon
- ha mind a 2-en keresőképesek lesztek vagy lennétek, akkor egyértelműen, költözzetek el, költözzetek össze, 2-en ki lehet pengetni egy albérletet rezsivel, feltéva ha nem havi 50e Ft-ért güröztek
- szóval ha suliba jártok még, akkor mindenhol találkozhattok csak nem nálatok, plussz a csajnál.
El nem tudjátok képzelni, mikre képesek az ilyen szülők. :D Főleg ha vallási indíttatású a dolog, mint pl amit kérdeztem is...
Én csak a srácot sajnálom, már a barátot, akinek ezek az emberek a szülei..
Mondom én, hogy Hitgyülisek :D Azok képesek ilyenekre, hogy megy a susmus, meg a nyomozás, hogy ki mit csinál, mert arról lehet a legjobban pletykálni. Nameg megy a szervezés, hogy a tagok a tagoknak adhatnak munkát, és ha valaki külsőssel kezd, azt kinézik és ellehetetlenítik.
Ha nem így van, akkor csak annyira maradiak a szülők, hogy az már túlzás.
úristen ezek nem is szülők, ezek valami jezsuiták, vagy krisnások, vagy valami elmebeteg idióták...
HA! Ennyire idióta szülei vannak akkor keressen állást és húzzon el otthonról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!