Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj van Hogy oldhatnám meg?
Vegyük sorba.
Hetero kapcsolat?
Miért borult ki a bili?
Miért fenyegetett meg apu?
Mit kellene rendbe hozni?
Miért szenved a csaj?
Mi a te hibád?
Csupán ezeket hagytad ki a sztoriból.
igen, hetero kapcsolat, fiu vagyok.
kiborult a bili mert a csaj nem ment haza, eljött hozzám és még nem ismernek a szülei.
csak annyit mondott hogy lessz hozzám pár szava. de inkámb attol félek, hogy minusz ponttal indulok és kiutálnak
ezt az egészet. hogy a csaj szülei ne legyenek idegesek, és ne legyen balhé nálunk. ne nagyon csesszék le szegény kiscsajt:(
szenved mert lecseszték és nagyon rövid pórázon van.
az én hibám hogy lejött, én hívtam.
NAGYON SAJNÁLOM. SZERETEM A CSAJT, IMÁDOK VELE LENNI, IMÁDK MINDENT RAJTA. ÉS MEGHALNÉK HA NEM LÁTNÁM TÖBBET.
Előfordul, hogy hendikeppel indulunk a partnerünk szülei szemében.
Nem derült ki számomra, hogy mennyi idősek vagytok, de szerintem 16-17 körül.
Akkor pedig normális, hogy egy apa félti a lányát.
Én is felnégyelnélek gondolatban.
De, ha valóban látják, hogy normális vagy és képes vagy normálisan kifejezni magad, akkor javíthatsz a megítéléseden.
Aztán meg nekem is volt már olyan, hogy a szüleim miatt utált egy barátnőm apja, de nem nagyon érdekelt, mivel szerencsére a lányt ez nem befolyásolta.
Mintha csak a barátom írta volna 2-3 évvel ezelőtt... Nehéz szitu, de egyszer túl lesztek rajta.
Az a lényeg, hogy ha majd tényleg ott állsz az apuciékkal szemtől szemben, akkor ne mutasd ki a velük szemben táplált esetleges negatív érzelmeidet, mindenképp légy kedves. Gondolj arra, hogy erre a kis intermezzóra is szükség van ahhoz, hogy egymáséi lehessetek. Kitartás!
22N
Hát, egy 20 éves lány pedig már azt tesz, amit akar.
Persze a szülei hivatkozhatnak arra, hogy náluk lakik, ők tartják el, ha valóban így van, és ezért van beleszólásuk az életébe, de nem akármilyen szinten.
Ettől függetlenül félthetik, én is félteném a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!