Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj van Hogy oldhatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj van Hogy oldhatnám meg?

Figyelt kérdés
Na szóval lejött barátnőm hétvégén. Megmondta anyukájának, meg minden. Párszor keresték otthonról. Na és most kiborult a bili. A csaj apukája amugy is elég erős akaratú, meg minden,szerintem szemétség amit csinál szegény csajjal. Meg megfenyegetett engem is. kioszt aztmondta. Hogy lehet ezt rendbehozni?? micsináljak? nem akarom meguszni a lecseszést, de a csajt szeretem, és nem akarom hogy szenvedjen. Hamarosan találkozik a szüleivel. Segíteni akarok, hogy minden az én hibám, és helyre akarom hozni ezt. annyira sajnálom. Mit tegyek?
2011. okt. 9. 23:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vegyük sorba.

Hetero kapcsolat?

Miért borult ki a bili?

Miért fenyegetett meg apu?

Mit kellene rendbe hozni?

Miért szenved a csaj?

Mi a te hibád?

Csupán ezeket hagytad ki a sztoriból.

2011. okt. 9. 23:58
 12/18 A kérdező kommentje:

igen, hetero kapcsolat, fiu vagyok.

kiborult a bili mert a csaj nem ment haza, eljött hozzám és még nem ismernek a szülei.

csak annyit mondott hogy lessz hozzám pár szava. de inkámb attol félek, hogy minusz ponttal indulok és kiutálnak

ezt az egészet. hogy a csaj szülei ne legyenek idegesek, és ne legyen balhé nálunk. ne nagyon csesszék le szegény kiscsajt:(

szenved mert lecseszték és nagyon rövid pórázon van.

az én hibám hogy lejött, én hívtam.

NAGYON SAJNÁLOM. SZERETEM A CSAJT, IMÁDOK VELE LENNI, IMÁDK MINDENT RAJTA. ÉS MEGHALNÉK HA NEM LÁTNÁM TÖBBET.

2011. okt. 10. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy hendikeppel indulunk a partnerünk szülei szemében.

Nem derült ki számomra, hogy mennyi idősek vagytok, de szerintem 16-17 körül.

Akkor pedig normális, hogy egy apa félti a lányát.

Én is felnégyelnélek gondolatban.

De, ha valóban látják, hogy normális vagy és képes vagy normálisan kifejezni magad, akkor javíthatsz a megítéléseden.

Aztán meg nekem is volt már olyan, hogy a szüleim miatt utált egy barátnőm apja, de nem nagyon érdekelt, mivel szerencsére a lányt ez nem befolyásolta.

2011. okt. 10. 08:25
 14/18 A kérdező kommentje:
20évesek vagyunk. Messze lakunk egymástol.
2011. okt. 10. 08:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Mintha csak a barátom írta volna 2-3 évvel ezelőtt... Nehéz szitu, de egyszer túl lesztek rajta.

Az a lényeg, hogy ha majd tényleg ott állsz az apuciékkal szemtől szemben, akkor ne mutasd ki a velük szemben táplált esetleges negatív érzelmeidet, mindenképp légy kedves. Gondolj arra, hogy erre a kis intermezzóra is szükség van ahhoz, hogy egymáséi lehessetek. Kitartás!

22N

2011. okt. 10. 11:36
 16/18 anonim válasza:
mindig trts magdnal f@szvedot nehogy varatlanul szembefuss a csaj apjaval
2011. okt. 10. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát, egy 20 éves lány pedig már azt tesz, amit akar.

Persze a szülei hivatkozhatnak arra, hogy náluk lakik, ők tartják el, ha valóban így van, és ezért van beleszólásuk az életébe, de nem akármilyen szinten.

Ettől függetlenül félthetik, én is félteném a lányom.

2011. okt. 10. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:
A muffin lekvár mindent lebíró erős és akaratot ad
2011. okt. 10. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!