Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy oldhatnám meg szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldhatnám meg szerintetek?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és az igazsághoz hozzátartozik, hogy kb. 1 éve nagyot csalódtam....azóta eléggé óvatos vagyok, de ez azt eredményezi, hogy inkább nem kezdek kapcsolatot senkivel, mert félek.Félek, hogy újra beleszeretek valakibe és az kihasznál és összetör. Hogy léphetnék túl?..a srácot már lezártam, de valahogy a kapcsolat kérdés még nem megy :s
2011. jún. 19. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy a kihasználás megtörténjen.
2011. jún. 19. 23:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A baj csak az, hogy nem hittem, hogy velem megtörténik..és ezek szerint nem érzem a határ :S
2011. jún. 19. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra, másfél éve kb összetörtek, azóta félek a lányoktól, ezért nem kerültem eggyel sem közelebbi kapcsolatba. 21f
2011. jún. 19. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az élet megy tovább, engem is megbántottak. Exel lefeküdt egy "barátnőmmel". Utána sok rövid kapcsolatom volt, szünetek .... és elmult a fájdalom :)
2011. jún. 20. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Az emberek azért lesznek magányosak, mert hidak helyett falakat építenek.
2011. jún. 20. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!