Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra és újra rájövök, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra és újra rájövök, hogy ő ját a fejemben, de miért van ez?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már 5 éve tetszik nekem. Soha nem beszéltünk egymással, de tudta, hogy tetszik nekem. Sajnos anno nem jöttem be neki a külsőm miatt, amire igy vissza gondolva tényleg borzalmas volt. Mára megváltoztam, sok fiúnak bejövök, sokan akarnak járni velem. Pár éve egy buliba összefutottam vele, akkor leült mellém és nézett, de nem viszonoztam...azóta sok buliba összefutottunk, de sose mertem ránézni hosszan. Mostanába, amikor jövök haza a suliból, akkor van egy útszakasz amikor gyakran velem szembe jön. Elöször csak rámnézett, én meg vissza rá és ennyi. Ma azonban mikor láttam, hogy jön akkor lehajtottam a fejem, de mikor elment mellettem, akkor ránéztem, ő rámnézett és alig hallhatóan köszönt...annyira ledöbbentem, hogy nem mondtam semmit. Nem értem...Az a baj, hogy akárhány barátom volt eddig mindig szakitottam vele, mert folyton csak ez a srác járt a fejembe...most is ez a helyzet és már nem tudom mit tegyek...esélyem sincs nála.
2009. ápr. 29. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
pfff ennyire kell neked s mégis neked áll fennébb? Hát lehet h ő kell kezdeményezzen de azért ha a fiú látja h a társaságában nem érzed jól magad, akkor ő is szarul érzi magát. Éreztesd te is vele...közeledhetsz te is...bizti bejössz neki. Csak kár h a külső alapján válogatja a bnőket.
2009. ápr. 29. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Jól benézted, sztem ezt nem ide akartad irni...el se olvasdtad amit leirtam.
2009. ápr. 29. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Hát szerintem is jól félreolvasta. :S

Annyit tudok neked mondani: EGYSZER ÉLÜNK!

Kezdeményezz, ne várd a sült galambot. Ha meg visszautasít, akkor sok idő kell, hogy túllépj, de próbálj úgy hozzáállni a többi fiúhoz, hogy ne gondolj az illetőre.

2009. ápr. 29. 21:56
 4/8 anonim válasza:
100%
van egy útszakasz amikor gyakran velem szembe jön.Hát használd ki ezt az útszakaszt! Nagyon szerencsés vagy, hogy van esélyed látni akkor. Mosolyt fel, köszönj neki, és nézz a szemébe! Idővel kérdezd meg hogy van, stb.próbálj meg beszélni vele. És akkor előbb-utóbb keresd fel vmilyen közösségi portálon...így megy ez manapság.
2009. ápr. 30. 01:58
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) Be is vetem:D
2009. ápr. 30. 05:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.Igenis igazam van. Ha azon az útszakaszon te rámosolyogsz akkor neki is megnő az önbizalma, viszont ha rá se nézel akkor lecsökken.

Én is mondhatok ilyet h kérdezz rá, valjál neki szerelmet meg ilyenek, de mindenki ezt mondja, s már uncsi. Én fiú vagyok és tom ha egy lány rám mosolyog akkor ha nem is szerelmes de legalább szimpi vok neki.

2009. ápr. 30. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak remélem, hogy nem azt fogja gondolni, hogy megint nyomulok rá...ettől félek, de hát tényleg egyszer élünk
2009. máj. 1. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
nyomuljál, igaza van az első válaszolónak...sok mindenen múlik h összejöttök-e. Lényeg h mindig álljon mosolyra a szád.
2009. máj. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!