Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjunk együtt? Aki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk együtt? Aki tud segítsen. Ehhez már kevés vagyok.

Figyelt kérdés

4 hónapja járunk a barátnőmmel...

Őrülten szeretjük egymást de nagyon...bármit, tényleg bármit megtennénk a másikért.

De rengeteget vitázunk, és apróságokon, gyakorlatilag vérkomoly szintre..:S sokszor sírás a vége akár egyik, akár másik oldalról...

Egyzserűen képtelenek vagyunk szakítani...nem tudjuk elképzelni az életünket a másik nélkül....és tssék elég ennyi, és már könnyezek is, pedig életembe soha nem sírtam nő miatt, és miatta mag.....áh....és ő is ugyanígy van velem....

Van mikor ő mondja hogy legyen vége, neki erre nincs szüksége..de látom rajta hogy nem így gondolja...holott ha az eszünkre hallgatnánk, már rég szétmentünk volna.

Máskor én mondom neki, hogy elég volt...de nekem is cak az egyik realista fejem mondja ezt, és Ő tartja bennem hogy nem akarja hogy szétmenjünk, meg nagyon szeret engem...

Attol félek, ha szaíktunk, az mindekettőnkenek eszeveszettül fog fájni...nem akarom elveszíteni, de mégis amikor vitázunk nagyon elfajul minden, és csak utána gondolunk bele miket is vágtunk egymás fejéhez...aztán jön a nagy összebújás kibékülés, hülye barom vagyok, minkét oldalról, és elismerjük hogy ugyanolyan hibásak vagyunk az egészben.

Nemtudom mi legyen...az eszünk aztmondja elég, a szivünk meg mintha ugy össze lenne kötve, hogy azt elszakítani végleg sosem lehet....

Még soha senkit nem szerettem így...hogy elég rágondolnom arra hogy elveszítem, és úszok a könnyekben...legyen akármennyi hibája...legyen akármijen makacs, hizs én is az vagyok, nekem is van hibám...akkor is szeretem...és aki nem érzett még iylet az nem értheti ez meg.

Azt hogy egyszerűen BÁRMIT megtennének egymásért...BÁRMIT...

2011. okt. 9. 13:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
többször nem tudunk, hisz mindketten suliba járunk 7 köznap, és van köztünk 100 km távolság...:S
2011. okt. 9. 13:42
 12/24 anonim ***** válasza:
már bocs, de ha a hozzászólók többsége azt mondaná, hogy szakítsatok, megtennétek?
2011. okt. 9. 13:55
 13/24 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs....csak azt várom, hátha mások is voltak így, és nekik mi lett a vége, együtt maradtak, vagy sem...
2011. okt. 9. 16:40
 14/24 napietus ***** válasza:

ez az a kínlódás, aminek semmi értelme. elsőnek meg igaza van. úgy viselkedtek, mint egy elfuserált szappanopra szereplői. nézd kkicsit magatokat kívülről. elég szánalmas, nem?

ha ennyit nem tudtok értelmes felnőtt ember módjára megbeszélni, akkor úgysem fog ebből semmi jó kikerekedni.

2011. okt. 12. 09:29
 15/24 anonim ***** válasza:
szia! szerintem ha két ember szereti egymást akkor mindenféle képen elviselem a másikat hisz ő sem tökéletes én sem vagyok az. mindenkinek vannak hibái a veszekedések a nem megfelelő hangnem a konfliktusotok kezelésénél. nem kell egyből a plafonon lenni normális szép szavakkal idegesség nélkül kell megbeszélni a bajokat nézeteltéréseket.mert mindketten mások vagytok és mind a két félnek meg kell tanulnia valamiről lemondani a másik javára .ez is csak úgy működik ha ez oda vissza megtörténik.szerintem becsüljétek annyira a másikat hogy nem kiabáljátok le egymás fejét, főleg ha annyira oda vagytok egymásért. próbáljátok ki nyugodtan.
2011. okt. 12. 09:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz vitázni, akkor nem vitázol. Nem muszáj folytatnod a vitát. Ráhagyod, azt el van intézve.
2011. okt. 12. 10:37
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Egy jó kapcsolatban, ha együtt vannak a felek (pláne ha ritkán van rá lehetőség), akkor örülnek egymásnak, jól érzik magukat...nem sírnak-rínak. Ez azért valamit elárul.
2011. okt. 12. 11:25
 18/24 anonim ***** válasza:
30%
nem a szakítás a megoldás! kevés ez az idő még - dolgoznotok kell rajta hogy megismerjétek a másikat, és alkalmazkodni tudjatok egymáshoz! egy kapcsolatban fejlődni kell a másikért, önmagadért. még fiatalok vagytok nagyon. sok mindent meg kell tanulni. akkor lesz majd igazán jó - ha ezáltal megküzdötök egymásért. kezdjétek az önfegyelmezéssel, önkontrollal - az, ami fáj, ami megbánt: mondd el a másiknak komolyan, ne hisztizve - visszabántva! csak gyakorlás kérdése. de persze ez nem elég. ha igazán szeretitek egymást, meg kell ismernetek a másikat alaposan, hogy tudjátok, mi jó neki, és mi zavarja, vagy mivel lehet megbántani. össze kell csiszolódnotok.
2011. okt. 12. 11:52
 19/24 anonim ***** válasza:
65%
Mivel szeretitek egymást,a szakítás valóban nem a legjobb megoldás. Mivel sokat veszekedtek, keveset találkoztok, ezek egy kis feszültséget tehetnek a kapcsolatba.Nyugodtabban kellene felfogni a dolgaitokat, az exeket nem felhozni, és kifejezni a barátnődnek hogy mennyire csinos, szép stb. Azokat amik poénosnak tűnnek, elfelejteni mert a legtöbb ilyen egy csajnak elég sértő, velem is ez volt csomószor.Leginkább csak törődnötök kell egymással mert az sokat segít. Ha sokat beszéltek (neten,telefonon és nem személyesen) akkor kicsit el kell válnotok egymástól, hogy a találkozás még jobb legyen. :)
2011. okt. 12. 12:05
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

mindkettőtök érzékeny, és instabil, ha valami félreérthetőt hal-úgy értem, hogy máris felkapja a vizet. én is ilyen voltam. párom viszont inkább rám hagyja, ha baromságokat kezdek mondani, és lásd 30 másodperc se kell, már nyugodt vagyok és ölelgetem.

mindig én kérek bocsánatot, valahogy megnevelt :)

én azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg, hogy valaki mindig fogja vissza magát kettőtök közül, egyedül nem lehet veszekedni:) és egy idő után lefogtok nyugodni. értelemszerűen az maradjon csöndbe, akinek igaza van, hogy a másik a hülyeségeket abbahagyja és megtudjátok beszélni. de ha kis dolgokon kaptok össze lehet meg se kell, mert megint kezdődne minden elölről...

én tuti, hogy kompromisszumot kötnék, hogy valakinek vissza kell vonulnia. ezt nem kell megalázkodásnak venni, vagy papucs dolognak. egyszerűen mindenkinek jobb úgy, ha nem esel neki a másiknak.

ha komoly a vita, veszekedés tárgya, akkor ott is ezt kell alkalmazni. sokkal jobb inkább úgy sírni, hogy kisírod a fájdalmad a másik vállán és meghallgat-lehet nem tud segíteni, de ott vagytok egymásnak-, mintsem megbeszélés nélkül, ordibálások után maradsz a sötét lyukban. hisz semmire se vezet ez az egész...

2011. okt. 12. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!