Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak esélye hogy együtt maradjunk?
Szerintem mindenképp várd meg az őszt és meglátjátok hogy működik a távolság miatt. A barátodnak meg pedzegesd meg azt amit fent leírtál, finoman. Figyelj: látszik arról ahogy írsz hogy szeret téged, és ez nagyon fontos! lehet csak túlságosan nagy biztonságban érzed vele magad és túl átlagos, hétköznapi a kapcsolatotokat. Én azt tanácsolom hogy becsüld meg az ilyen srácot és dobjátok fel a kapcsitokat valamivel! Mozi, süss-főzz neki valamit!
Szerintem csak túl nagy biztonságban érzed magad, megszoktad és kacérkodsz a gondolattal h milyen lenne nélküle, de félsz a változtatástól. Így lenne?
Hasonló helyzetben vagyok, abból a szempontból, hogy nekem is kezdett egy picit sok lenni a kapcsolatom. Nem akartam már vele annyit lenni és én elkezdtem nagyon agyalni azon, hogy úristen, mi van ha vége lesz. Mert mindent akartam, csak azt nem. Most elutazott 2 hétre. És hiányzik, fájóan hiányzik. Úgy fogtam fel ezt az egészet, mintha ez valami szünet lenne és a végén el kell döntenem, hogy mi legyen. Nos... ha ez most tényleg szünet lenne, vagy mondjuk a szakítás első 2 hete, akkor egyfolytában sírnék kb, hogy miért nem vagyunk még mindig otthon. Szóval nem biztos, hogy rossz lesz a távkapcsolat... DE, ez csak olyan pároknak működik, akik szeretik egymást. A te esetedben félő, hogy úgy éreznéd meg vagy kötve. Van barátod, messze tőled és nem élheted az életed, hűségesnek kell lenned. És te magad írtad, hogy az érzéseid már nem olyan intenzívek. Szóval gondolkodj el ezen az egészen. Én beszélgettem erről egy tanárommal és ő azt mondta nekem, hogy ilyenkor ne próbáljak mindenáron tisztán látni, hanem inkább kérdezzek magamtól.
Hát én kérdeztem is, valami ilyesmiket:
Hiányzik, ha nincs velem?
Ha velem van, jól érzem magam?
Szeretem/igénylem, ha hozzám ér?
Vannak dolgok, amiket szeretek benne?
El tudnám képzelni azt, hogy már nem hozzám tartozik és mondjuk más lánnyal látom?
Fájna ha soha többé nem látnám?
Ha többet nem csókolna, ölelne, szeretne?
Ezekre én mind igennel tudtam/tudok válaszolni, és ebből tudom, nem szabad felrúgnom a kapcsolatomat, mert egy kis szabadság után teljesen megőrülnék amiatt, amit eldobtam.
Kisit hosszúra sikeredett, de remélem tudtam segíteni. Ha gondold beszélhetünk privátban is, hátha tudok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!