Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem a páromnak?
Figyelt kérdés
Azt mondta igen, de van egy sebhelyszerűségem, és meglátta (tudta hogy van, ez ilyen növekedési csík) azt mondta hogy fúj2011. okt. 8. 22:05
11/22 anonim válasza:
Akkor add kölcsön :D Velem poénkodhat, korban is rendben van, én nem sértődök be ilyen f*zságokon:D
12/22 anonim válasza:
undorodik a sebhelyektől. pl ha valaki elesik, és ott vérzik, lehet hogy már azt sem bírja nézni. ezért mondhatta
13/22 A kérdező kommentje:
nem poén volt. előtte meg pont arról kérdeztem hogy exe szebb volt-e nálam. nem akarta megmondani, levettem a felsőm és mikor meglátta a csíkot (a hónaljam ill a karom tövében) ami egyre lilább azt mondta hogy fúúj
2011. okt. 8. 22:20
14/22 anonim válasza:
37 ... persze... és te mennyi v?
az írásaid alapján nem vagy több 15nél
15/22 anonim válasza:
Ne is törődj vele :(
Ha arra nem felelt,hogy az exe szebb nálad,akkor biztos úgy is gondolja,különben mondta volna,hogy :"persze,hogy nem drágám" vagy valami hasonlót.Hagyd a csudába,jobbat érdemelsz,ő meg menjen vissza az exéhez.
16/22 anonim válasza:
Minek ilyet kérdezni, hogy az exe szebb volt-e? Hogy tudja, milyen kevésre tartod magad?
Fújjolj le te is valamit rajta, de talán jobb, ha mást keresel.
17/22 anonim válasza:
Fúj. Fúj.
Ilyet óvodában szokás.
18/22 anonim válasza:
Az én párom sosem "fújogta" le a terhességi csíkjaimat, pedig nem szépek.
19/22 anonim válasza:
Ja mjuk azt én sem tudom, minek kérdezed h exe szebb volt-e....simán lehet h igen, és a hapsik nem igazán hazudnak ilyesmiben profin, de veled van valamiért, azzal nem segítesz, ha még fel is hívod a figyelmét a hibáidra...
20/22 anonim válasza:
Legalább megkaptad a választ; ezek szerint az exe szebb nálad, ő nem volt "fúj". Most boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!