Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják azért nincs barátom mert túl igényes vagyok? Igaz ez?! Bővebben
Figyelt kérdés
Nos, mindenki azt mondja azért nincs barátom, mert túl igényes vagyok. Akkora bűn az, hogy szeretném ha majd a párom normális ruhákba öltözne(nem márkásra gondolok), hogy legyen ápolt, mosson fogat, vágja a körmeit, tisztálkodjon, tudjon gondoskodni magáról, és legyen határozott! Akkora bűn ez hogy nem akarok egy tutyimutyi pasit?2011. okt. 8. 19:10
11/18 anonim válasza:
ezek sztem nagyon alap elvárások, ezt én magamtól is elvárom
igazad van nagyon is
18f
12/18 anonim válasza:
Még fogmosás is? Mit nem, nem vállalom, hiába is probálkozol!
13/18 anonim válasza:
ezek nem egetrengető kritériumok, persze csak ha nem füllentettél és ezen kívül még 2432 sornyi a megfelelő partner jellemzése.
14/18 anonim válasza:
Amennyiben csak ezek a paraméterek alapján válogatnál, már találtál volna valakit, van itt még valami amit nem írtál le (mittudomén legyen tök helyes, legyen pénzes) ami jócskán leszűkíti a kört és igen, az olyan pasik pedig általában a legjobb nőkkel vannak.
15/18 anonim válasza:
Legyne határozott?:D James Bond szintűt keresel akkor FOREVER ALONE :D
Rühellem az igényes lányokat, nem is volt még bnőm, enyhébb sikerek voltak de ennyi.
F18
16/18 A kérdező kommentje:
nem mondom hogy James Bond, de ne mindig az legyen amit én szeretnék, mondja el a saját véleményét inkább veszekedjünk egy jót mint hogy igazat adjon nekem, mégha nemis úgy gondolja
2011. okt. 9. 01:38
17/18 anonim válasza:
nálad vannak még igényesebbek is:D
az a szívás hogy egy nem túl szép lányal se sikerült összejönnöm, pedig összeillettünk, de most már tudom hogy működik ez az egész szal meg tudom csinálni a következővel, a lécet sajna nem rakhatom túl nagyra mert nem vagyok túl tapasztalt, majd máskor.
kinéztem egy 9.-est, tuti nincs nagy igénye és csak a fura ízlésemnek köszönhető sztem hogy nagyon tetszik, ez sikerülni fog:D
előző
18/18 anonim válasza:
Ha nem vagy igénytelen,akkor nincs gond az elvárásaiddal,mert akkor tényleg nem sok,ha ennyiben ki is merül.Lehet,hogy valamennyit letagadtál a kritéroumokból,vagy a természeted elviselhetetlen.Látatlanból viszont nehéz megmondani,mert olyan hú de sokat nem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!