Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk csak dumálni, hülyülni, megbeszélni a problémáikat szeretik velem? Egy csomó srác barátom van, de még nem jártam senkivel, pedig mindig mondják h jófej vagyok meg kedves, aranyos, de sose lesz semmi.15/L
Én is ilyen voltam 15 évesen.19 évesem bármennyi pasit az ujjam köré tudtam csavarni,mert amikor "csak barát" voltam bőven megtanultam bánni velük.Persze akkoriban veszettül féltékeny voltam az olyan lányokra,akik már párkapcsolatban éltek,de ma már 23 évesen nevetek azon,h néha ilyen gondok is gyötörtek.
A jó kinézetről meg annyit,h szerintem igenis helyes vagyok,mégha nem is egy botsáska,de az arcom szép és a testalkatom is arányos.
Szóval ne bánkódj,sőt örülj neki,és használd ki,h minnél jobban megismerhesd őket.
Merre laksz? :P
Egyébként jah... legyél talán rámenősebb. Éreztesd a pasikkal, hogy ...valami... érted. Ne várd, hogy ők nyissanak.
M.H.
Szia ugyanebbe a cipőbe járok csak én fiú vagyok 19 éves bövebben itt
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__68034..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!